Venus intră în Taur. Viața amoroasă a patru zodii o ia razna

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/03/2020, 14:59
Venus intră în Taur. Viața amoroasă a patru zodii o ia razna
Viața sentimentală a patru dintre semnele zodiacale va fi puternic influențată de intrarea planetei Venus în Taur. Sursa foto: Profimedia

Astrele nu vin cu vești tocmai bune în următoarea perioadă, pentru că una dintre cele mai „rău voitoare” planete ale Universului își va face intrarea în Taur, unde va rămâne o bucată de vreme. Este vorba despre Venus, care, pe toată durata „șederii sale”, va influența, de cele mai multe ori negativ, patru dintre semnele zodiacale, mai ales din punct de vedere sentimental.

Cu alte cuvinte, dacă te numeri printre acești nativi, trebuie să te aștepți ca relația cu persoana iubită să aibă foarte serios de suferit în acest debut de primăvară.

Venus în Taur. Berbecii vor trece printr-o despărțire dureroasă, în timp ce Gemenii vor lupta din răsputeri pentru dragostea lor

Concret, în cazul în care ești născut în zodia Berbecului, vei avea parte de situații tensionate în viața amoroasă, mai ales că partenerul pare să îți răstălmăcească orice vorbă pentru a te ataca.

Nu vă mai înțelegeți deloc, iar asta te pune serios pe gânduri. Iei în calcul o despărțire, chiar dacă relația durează de ceva vreme și nu te așteptai să ajungi în acest punct. Orice s-ar întâmpla, încearcă să-ți păstrezi calmul. Nu merită să suferi, vei găsi în scurt timp persoana potrivită, care să te susțină indiferent de situație.

De provocări importante din punct de vedere sentimental nu vei scăpa nici dacă ești născut în zodia Gemeni, însă odată cu intrarea planetei Venus în Taur, ești sănătos tun, așa că te poți lupta din răsputeri pentru dragostea ta. Nu lăsa ca neînțelegeri banale să ia amploare și să ducă la o despărțire, mai ales că vă leagă sentimente puternice.

Balanțele se concentrează pe bani, iar Peștii riscă să-și supere partenerii

Dacă te numeri printre nativii din Balanță, trebuie să știi că vei avea parte de rezultate excepționale la locul de muncă. Asta pentru că te refugiezi în diverse activități din sfera profesională pentru a uita de problemele din viața sentimentală.

O despărțire dureroasă ți-a scăzut interesul pentru dragoste, așa că te concentrezi pe creșterea veniturilor și îți merge de minune. Te sfătuim, însă, să nu cheltuiești foarte mulți bani în această perioadă.

Cât despre Pești,  pătrunderea lui Venus în Taur aduce tulburare în plan sentimental și teama pierderii marii iubiri. Când ți-ai propus să fii sincer, gândește-te și la modul în care o faci, pentru că vorbele tale riscă să rănească tocmai persoana la care ții cel mai mult.

Nu este cazul să-i ceri socoteală pentru lucruri deja încheiate sau să-i scoți în evidență greșeli vechi. Concentrează-te pe momentul prezent, dacă nu vrei să pui în pericol relația voastră.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×