Venus intră în Gemeni pe 3 aprilie. Ce ne aduce planeta de foc a iubirii

Dan Suta   
în Horoscop
01/04/2020, 13:37
Venus intră în Gemeni pe 3 aprilie. Ce ne aduce planeta de foc a iubirii
Venus se află în zodia Gemeni din 3 aprilie. Sursa foto: pixabay.com

Venus intră în Gemeni pe data de 3 aprilie și va produce o serie de schimbări importante pentru noi toți. Planeta de foc a iubirii, denumită și planeta tentațiilor de astrologi, își va pune amprenta asupra stării noastre interioare în următoarea perioadă.

Venus în Gemeni din 3 aprilie: Ce se schimbă în viețile noastre

De obicei, planeta Venus vine cu vești bune, însă de data asta, traznitul în Gemeni, zodie duală și extrem de profundă când vine vorba de sinteze, ne va pune în față o oglindă pentru a ne da seama în ce situație ne aflăm cu adevărat din punct de vedere emoțional.

Zodiile care își vor pune cele mai multe întrebări, care vor ajunge primele la niște concluzii importante, sunt chiar cele guvernate de planeta Venus, adică Taur și Balanță.

Perioadă critică pentru Pești. Reconcilieri pentru Scorpioni și Săgetători

Taurii vor reuși să se dezmeticească, să afle cauzele anumitor situații prin care au trecut de la începutul anului până acum, să afle de ce au fost nevoiți să treacă prin obstacole greu de explicat la prima vedere, lucru valabil și în cazul Balanțelor.

Cât despre celelalte zodii, lucrurile sunt cu dus și întors. Berbecii, de pildă, devin tot mai emotivi, tot mai ușor de supărat și asta pentru că sunt deschise răni vechi, poate chiar unele traume din copilărie.

Gemenii fac și ei un bilanț și nu sunt tocmai fericiți când își dau seama cât de mult au greșit, mai ales pe plan amoros. Nu mai știu nici ei ce să schimbe, dar își dau seama, în sfârșit, că nevoia de a schimba macazul este una reală, nu un moft.

Racii sunt cei mai avantajați în luna aprilie, din 3 încolo, pe plan emoțional. Își găsesc echilibrul pe care îl credeau pierdut și au parte de susținere.

Leii devin recalcitranți. Venus poate scoate, mai ales în cazul Leilor trecuți de vârsta de 45 de ani, cea mai urâtă latură a lor. Prudența este cuvântul de ordine pentru ei.

Fecioarele au și ele momentele lor de meditație și reușesc să se reinventeze iar și iar. Pe plan afectiv se remarcă o ameliorare, deși ele nu vor să mai audă de iubire, de sentimente, căci devin mai preocupate de bani și de sănătatea celor din jur.

Scorpionii și Săgetătorii au oarecum un destin comun, în sensul că vor îngropa securile războiului și se vor apropia de oamenii față de care au păstrat distanța.

Capricornii fac bani, iar tranzitul lui Venus în Gemeni nu îi incomodează și nici nu-i ajută, în timp ce Vărsătorii sunt loviți de săgeata lui Cupidon.

Va fi o perioadă critică și pentru Pești, care trebuie să își schimbe anumite obiceiuri, să renunțe la anumite vicii și la scandalurile inutile pe care le provoacă tot mai des.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×