Venus în Berbec: Din 7 februarie, se schimbă viața a 3 zodii. Vești bune in dragoste

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
06/02/2020, 17:40
Venus în Berbec: Din 7 februarie, se schimbă viața a 3 zodii. Vești bune in dragoste
Află și tu cum sunt afectate zodiile din horoscop de trecerea lui Venus în Berbec. Sursa foto: sfatulparintilor.ro

Venus în Berbec aduce vești bune pentru multe zodii care parcă nici nu mai sperau să-și găsească fericirea. În perioada aceasta, te poți trezi la brațul unei persoane chiar înainte de a afla cum o cheamă sau în ce zodie din horoscop s-a născut.

Află și tu cum sunt afectate zodiile din horoscop de trecerea lui Venus în Berbec

Berbec

Cu Venus în Berbec, ești extrem de atrăgător pentru sexul opus. Poți face cuceriri pe bandă rulantă și nimeni nu te poate opri. Chiar și persoanele cu care ai vrut să ai o relație în trecut și te-au refuzat parcă ai altă relație. Te privesc și s-ar putea să rămâi surprins de propunerile pe care ti le vor face.

Taur

Taurul se refugiază în activități despre care ceilalți spun că sunt destul de ciudate, dar care îl fac pe nativiv să se simtă foarte bine. Așadar, te poți bucura de yoga sau de meditatie, dar vă puteți regăsi și în pictură sau în brațele unei iubiri ascunse.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt cu capul în nori și nu visează decât petreceri. Vor avea parte din plin în această perioadă de mici petreceri care îi vor face să-și revadă prieteni buni.

Rac

Racul este foarte bine văzut de șefi în această perioadă, așadar au șanse reale să avanseze în carieră, mai ales că sunt îndepliniți sufletește de partenerul pe care îl au acasă. Ar putea chiar să își măreascăși familia.

Leu

Leul s-ar putea îndrăgosti iremediabil de o persoană care vorbește o limbă străină. Fie că vorbește engleză, franceză sau altă limbă străină, limbajul trupului și al iubirii este același. Așadar, sunteți dispus să faceți orice pentru ca această relație să se materializeze.

Fecioară

Fecioara nu are chef să întâlnească persoane noi, în această perioadă. O iubire interzisă însă îi va aduce cele mai mari satisfacții în această perioadă, mai ales prin natura ei secretă. Ești o influență calmă și linistitoare pe care oricine are nevoie să o aibă în preajmă.

Balanță

Nativul Balanță are șanse reale să facă o fixație pentru o persoană pe care o consideră extrem de atrăgătoare. Aceasta îi poate răsunde avansurilor sau l-ar putea trimite laplimbare pe nativ. Oricum, Balanța va avea satisfacții pe plan financiar, unde se anunță o perioadă foarte bună.

Scorpion

Nativul Scorpion ăși dorește pace și liniște în această perioadă, dar numai de asta nu va avea parte. Partenerul de viață are foarte multe de reproșat, iar la locul de muncă șefii vor să vă împovăreze cu noi sarcini, pentru același salariu.

Săgetător

Venus în Berbec nu îl ajută cu nimic pe Săgetător, care se va simți foarte izolat în această perioadă. Prietenii parcă l-au uitat, iar rudele parcă încearcă să profite de starea sa materială cât de cât bună.

Capricorn

Capricornul este împins de la spate de partenerul de viață să aducă îmbunătîțiri spațiului de locuit. Așadar, chiar dacă la locul de muncă aveți o perioadă agitată, nu veți avea parte de liniște nici acasă, unde va fi un adevărat șantier.

Vărsător

Vărsătorul traversează o perioadă foarte bună din viața sa, iar lucrurile bune de-abia acum încep să vină. Partenerul de viață este parcă din ce în ce mai îndrăgostit de nativ, iar acesta îi va răspunde cu aceeași monedă.

Pești

Nativul Pești are parte de surpriza vieții sale. O persoană pe care o place de foarte ult timp îi mărturisește că sentimentele sunt reciproce și se pare că nativul se va implica într-o poveste de iubire ca în filme și se poate decide chiar să se așeze la casa lui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×