Vedetele de la Antena Stars rămân însărcinate pe bandă rulandă. După Flavia Mihășan, a rămas gravidă și Alexandra Negulescu

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/05/2019, 13:59
Vedetele de la Antena Stars rămân însărcinate pe bandă rulandă. După Flavia Mihășan, a rămas gravidă și Alexandra Negulescu GALERIE FOTO
Alexandra Negulscu, vedetă Antena Stars, însărcinată Sursa Foto: Facebook

Altă graviduță din showbiz a rămas însărcinată! După ce Flavia Mihășan și-a anunțat sarcina, Alexandra Negulescu a dezvăluit marea veste. Zizik, așa cum o cunoaște multă lume, va deveni mămică! Ce mesaj a transmis asistenta tv după ce s-a aflat că va avea un copil? „Mama a leşinat. A zis: cum?! Nu pot să cred. (…)”

Alexandra Negulescu a rămas însărcinată!

Se pare că matinalul le aduce noroc asistentelor. Flavia Mihășan este aproape de termenul așteptat, iar Zizik, așa cum o știu prietenii, a rămas și ea însărcinată. Asistenta sexy de la Antena Stars va aduce pe lume primul său copil. Vedeta a anunțat deja că este extrem de emoționată pentru cel mai important eveniment din viața ei.

Zizik a devenit cunoscută în urma colaborărilor cu numeroși artiști din România, fiindu-le dansatoare. Cu toate că se află mai toată ziua în lumina reflectoarelor, puțini știu detalii picante despre viața sa personală. Frumoasa blondă trăiește o poveste de dragoste cu un om de afaceri străin.

Alexnadra Negulescu, vedeta de la Antena Stars, este gravidă
Alexandra Negulscu, vedetă Antena Stars, însărcinată
Sursa Foto: Facebook

Sunt foarte emoţionată

„Sunt foarte emoţionată. Am opt săptămâni, deocamdată burtica e mică. Sincer, şi eu abia am aflat. Doctorul mi-a spus că este mult mai ok şi în siguranţă până nu ştiu că analizele sunt ok, că sunt în perfectă stare. Îmi doresc fată, iubitul meu băiat. Iubitul meu, când am făcut testul, am plâns amândoi, ne-am îmbrăţişat, tremurat, nu mi-a venit să cred că voi fi mama, am 32 de ani. (…)

Ne-am cunoscut acum un an, el este din Germania, s-a mutat în România alături de mine”, a declarat Zizik, în direct la Star Matinal. „Mama a leşinat. A zis: cum?! Nu pot să cred. (…) Nu am stări de rău, nu am greţuri, doar ameţesc câteodată. (…) Mâine vor veni în ţară socrii mari, îi voi cunoaşte”, a mai spus Zizik.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×