Vedetele au etalat ținute extravagante la evenimentul ELLE Style Awards 2018 FOTO

Maria Cristina   
in Stiri mondene
14/11/2018, 13:12
Vedetele au etalat ținute extravagante la evenimentul ELLE Style Awards 2018 FOTO GALERIE FOTO
Irina Rimes, la ELLE Style Awards

EL ESTE JUCATORUL MINUNE, PARIUL DE
300.000.000 EURO AL LUI GIGI BECALI

Destainuirile pustiului minune, fiul unui fost mare fotbalist al Stelei, numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Cea de-a șaptea ediție a evenimentul anual ELLE STYLE AWARDS 2018 a avut loc aseară, 13 noiembrie, iar vedetele noastre autohtone și alte prezențe din industria de modă s-au prezentat în cele mai extravagante outfituri. ELLE Style Awards s-a ținut la Palatul Parlamentului, iar invitații au etalat ținute cu stil pentru show-ul de excepție la care au luat parte. Revista el a împlinit 21 de ani de la apariția pe piață, iar organizatorii au marcat acest eveniment prin impunerea unui dress code.

Petrecerea a avut trei mari teme, care au influențat aparițiile invitaților. Dress code-ul a fost: Noir / Glitter / Extravagaza. Nu toți invitații au înțeles tema, iar câțiva au încercat să iasă din tipar, dar au epatat și au picat în penibil.

Vedetele au îmbrăcat ținute spectaculoase

ELLE Style Awards a oferit premii pentru 11 categorii – fotografie, design vestimentar, hairstyle, model, brand românesc, design de bijuterie, tânăr designer, stil personal, artist pop și cântăreț – iar cititorii revistei au hotărât la cine merge premiul. Pe lângă cele 11 categorii, organizatorii au mai adăugat încă două: Best Male Pop Artist, exclusiv masculină, și Best Jewelry Designer, categorie dedicată designerilor de bijuterii.

Vedete au acordat o atenție deosebită acestui eveniment, iar acest lucru s-a văzut! Andreea Bănică a radiat aseară, iar styling-ul creat a fost unul de excepție. Ea a fost apreciată de către majoritatea criticilor de modă.

Andreea Bănică, la ELLE Style Awards. Vedeta a purtat un costum argintiu, cu un body extrem de sexy!
Andreea Bănică, la ELLE Style Awards. Vedeta a purtat un deux pies argintiu, cu un body extrem de sexy!

De asemenea, Silvia Popescu, câștigătoarea de la Bravo, ai stil!, sezonul I, a fost desemnată una dintre cele mai spectaculoase ținute ale serii.

Silvia Popescu a avut una dintre cele mai spectaculoase ținute de la ELLE Style Awards
Silvia Popescu a avut una dintre cele mai spectaculoase ținute de la ELLE Style Awards

Delia Matache este una dintre cele mai extravagante apariții din showbiz. Aceasta a fost premiată la Gala ELLE Style Awards, câștigând detașat la categoria Best Personal Style și Best Pop Artist, iar Carla’s Dreams a fost surpriya serii. Artistul moldovean a câştigat la categoria Best Male Pop Artist.

Închide ×