Vedeta Exatlon se va înscrie în cea mai dură competiție din lume!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/05/2019, 15:17
Vedeta Exatlon se va înscrie în cea mai dură competiție din lume! GALERIE FOTO
O vedeta Exatlon se antreneaza pentru cea mai dură competiție din lume, Ironman

Ștefan Floroiaca s-a înscris în cea mai dură competiție din lume, după ce a primit botezul Exatlon! Fostul concurent al emisiunii difuzate de Kanal D se pare că s-a răzgândit. Deși declara că nu se va mai înscrie în nicio competiție sportivă și că va încerca să aibă o carieră în actorie, Ștefan Floroiaca a făcut marele anunț!

Ștefan Floroiaca se antrenează pentru Ironman, cea mai dură competiție din lume

Se pregătește pentru cea mai dură competiție, și anume Ironman, triatlonul oamenilor de oțel! ”Sportul face parte din mine și va face parte din mine toată viață. Cu skandenbergul s-a încheiat. Am fost campion, nu mă mai motiva.

Apoi am trecut la maraton și semimaraton și aici am un dubiu, pentru că sacrifici foarte multe chestii și acum fac doar mișcare de tot felul: alerg, sală, parcuri, sporturi extreme, orice pentru a dezvolta nu neapărat fizicul, ci armonia mea interioară, fluiditatea mișcărilor. E foarte important pentru mine să fiu elastic”, e declarat tânărul pentru libertatea.ro.

Vedeta Exatlon vrea sa se inscrie in cea mai dură competiție din lume

Care sunt probele la Ironman

Ștefan nu și-a propus o dată anume la care să se înscrie în această competiție, însă ceea ce știe sigur e că va alege niște trasee dificile. „Am acum în plan competiția Ironman, o competiție foarte dificilă: 3,8 km de înot în apă deschisă, nu în bazin, apoi ieși din apă, te urci pe bicicletă și mergi cu bicicleta 180 de kilometri și după acești 180 km, te dai jos de pe bicicletă și alergi alți 42 de kilometri. Nu te odihnești deloc între probe. Ăsta e genul de provocare pe care mi-o doresc și-mi place și mă regăsesc, pentru că te chinuie. Iar pregătirea e foarte grea”, a mai declarat Ștefan.

Ștefan Floroiaca a cochetat cu lumea filmului. Primul cotact l-a avut în Statele Unite ale Americii, unde se pare că a avut câteva apariții scurte în mai multe pelicule. Chiar dacă începea să devină cunoscut în cetatea filmului, românul a fost nevoit să plece din SUA, din cauza studiilor. Atunci s-a axat mai mult pe sport, însă nu este exclus să-l vedem pe marile ecrane în scurt timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×