Vedeta de la Kanal D care vrea un copil cu Alex Velea. Ce zice de Antonia

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/07/2019, 19:06
Vedeta de la Kanal D care vrea un copil cu Alex Velea. Ce zice de Antonia
Roxana de la Puterea dragostei ar vrea un copil cu Alex Velea. Sursa foto: wowbiz.ro

Alex Velea trezește pasiuni printre concurentele show-ului „Puterea dragostei” de la Kanal D. Roxana, una dintre cele mai cunoscute participante în emisiunea tip reality-matrimonial prezentată de Andreea Mantea, spune că își dorește un copil cu partenerul cântăreței Antonia, pe care nu a neglijat-o în declarațiile făcute în ediția recentă.

Roxana de la Puterea dragostei ar vrea un copil cu Alex Velea

Roxana a declarat pentru wowbiz.ro că Alex Velea este perfect în rolul de tată și că relația pe care o are cu Antonia este dovada că tot ce contează între două persoane este chimia. Aceasta a menționat faptul că Antonia este mai înaltă decât el, dar asta se pare că nu ar fi o problemă dacă între două persoane există iubire și mai ales respect.

Roxana a spus, mai pe ocolișuri, că Alex Velea este un material bun de tată și a lăsat pe fiecare să înțeleagă ce dorește din această declarație. Nu a exclus că i-ar fi plăcut să fie ea în locul Antoniei. Pentru a nu o deranja pe interpreta hit-ului „Marabou” a completat că cei doi se potrivesc de minune.

Alex Velea este pe placul Roxanei. Concurenta spune că s-ar potrivi de minune cu iubitul Antoniei. Sursa foto: Instagram Alex Velea

„Alex Velea e bun de tată. E pe același stil cu mine”

„Alex Velea e bun de tată. Pentru că este pe același stil cu mine. Și la vestimentație, și la comportament, și la temperament, și așa mai departe. Și este un familist convins, am văzut cum se comportă cu copiii lui și este foarte, foarte tare ca om. Și ea (Antonia, n. red) este mai înaltă ca el, adică nu are nicio treabă. În momentul în care se înțeleg extrem de bine și se completează, înălțimea nu mai are nicio importanță!”, a spus Roxana de la „Puterea dragostei”.

”Se potrivesc de minune, se înțeleg perfect, Alex Velea chiar e material bun de tată”, a completat vedeta reality-show-ului prezentat de Andreea Mantea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×