Ce a făcut Alex Velea la petrecerea de ziua sa! Ce vedete au venit să sărbătorească cu el Galerie Foto

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/05/2019, 11:19
Ce a făcut Alex Velea la petrecerea de ziua sa! Ce vedete au venit să sărbătorească cu el Galerie Foto GALERIE FOTO
Petrecere aniversară Alex Velea Sursa Foto: Instagram

Alex Velea s-a petrecut cu fast! Celebrul cântăreț a împlinit 35 de ani, astfel că și-a chemat toți prietenii din domeniul în care activează și nu numai pentru a se bucura împreună de frumoasa vârstă. Ce vedete au venit să sărbătoreacă cu el?

Alex Velea, petrecere imensă la 35 de ani!

Alex Velea și Antonia au dat o petrecere imensă ieri seară, 13 mai, cu ocazia zilei de naștere a artistului. Unul din cele mai frumoase cupluri ale showbiz-ului românesc au făcut o listă lungă de prieteni și s-au bucurat de ritmuri care mai de care mai frumoase și de o atmosferă incendiară.

Majoritatea persoanelor publice care au fost prezente la ziua de naștere a lui Velea au postat încontinuu imagini video și fotografii în care surprindeau întocmai distracția pe cinste. Cei mai apropiați de cuplul de artiști au fost: Silviu Mircescu, Selly (Vlogger), frații Munteanu (vloggeri), Smiley, Lino Golden și mulți alții.

petrecere alex velea 35 de ani
Petrecere aniversară Alex Velea! Artistul a împlinit 35 de ani
Sursa Foto: Instagram

Velea și Antonia, declarații de dragoste emoționante

Luna trecută, Antonia a fost cea sărbătorită. Frumoasa cântăreață a împlinit 30 de ani, astfel că a chemați toți apropiații și a fost gata de distracție. Printre vedetele care au fost prezente s-au numărat și: Alexia Eram, fiica Andreei Esca, Lino Golden sau Mario Fresh, cei din urmă fiind extrem de apropiați de cuplul Antonia-Velea, dat fiind faptul că cei doi îi cunosc de cânt erau mici.

„Tu ești Soare si Lună, bunătate și frumusețe, ambiție și talent. Sunt fericit că destinul mi te-a scos în cale. Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun cât te iubesc și cât insemni pentru mine. Mi-ai dat o nouă viață prin apariția ta. Avem 3 copii frumoși, bucurăm lumea prin muzica noastră… avem tot. La mulţi ani fericiţi, frumoaso! Mulțumesc pentru fericire!”, i-a transmis Alex Velea Antoniei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×