Ce a făcut Alex Velea la petrecerea surpriză de ziua Antoniei. Cântăreața a izbuncit în lacrimi

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/04/2019, 17:18
Ce a făcut Alex Velea la petrecerea surpriză de ziua Antoniei. Cântăreața a izbuncit în lacrimi GALERIE FOTO
Petrecere de pomina de ziua Antoniei!

Antonia a îmlinit recent 30 de ani, iar artista a fost total surprinsă de petrecere surpriză pusă la punct de nimeni altul decât iubitul său, Alex Velea! Acesta a chemat foarte mulți prieteni de-ai lor, care au așteptat-o pe Antonia cu luminile stinse și gata de distracție!

La petrecerea surpriză a Antoniei au participat toți prietenii ei

”La mulți aaani!!!”, au strigat cu toâii în cor, atunci când frumoasa artistă și-a făcut apariția. Antonia a fost foarte frumos surpinsă și chiar a plâns când a văzut câtă lume o oubește. Vedeta și-a revenit repede după ce a văzut că toți aveau cadouri pentru ea. Imediat, toți invitații au început să-i cânte frumoasei ”La mulți ani”!

Partenerul ei de viață a sărutat-o pe frumoasa cântăreață, apoi s-a dat startul la distracție! Printre invitaţi s-a numărat și Mario Fresh, băiatul lor adoptiv, care a venit însoţit de iubita lui, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, știrista de la Pro TV.

Petrecere Antonia
Alex Velea, mesaj emotionant la petrecerea Antoniei: Avem 3 copii frumosi

Alex Velea a impresionat-o pe Antonia cu mesajul său! ”Avem 3 copii frumoși”

Toată seara Antonia a fost numai un zâmbet… chiar dacă artista trece prin momente grele în această perioadă şi asta pentru că urmează să se finalizeze procesul cu Vicenzo Castellano. Astfel că, Alex Velea o susţine aşa cum ştie el mai bine. Ca de exemplu, tot ca o surpriză de ziua ei, artistul a postat şi un mesaj emoţionant pe contul lui de Facebook.

„Tu ești Soare si Lună, bunătate și frumusețe, ambiție și talent. Sunt fericit că destinul mi te-a scos în cale. Nu o să-mi ajungă o viață să îți spun cât te iubesc și cât insemni pentru mine. Mi-ai dat o nouă viață prin apariția ta. Avem 3 copii frumoși, bucurăm lumea prin muzica noastră… avem tot. La mulţi ani fericiţi, frumoaso! Mulțumesc pentru fericire!”, i-a transmis Alex Velea, care s-a referit și la fiica Antoniei din căsătoria cu Vicenzo Castellano, pe care spune că o iubește mult.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×