Văru Săndel, poezie virală pe Youtube despre coronavirus: „Fir-ai să fii tu de Covid” – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/05/2020, 10:24
Văru Săndel, poezie virală pe Youtube despre coronavirus: „Fir-ai să fii tu de Covid” – Video
Văru Săndel a compus o poezie despre coronavirus. Sursa foto: Youtube

Interpretul de muzică folclorică Văru Săndel a compus o poezie intitulată „Fir-ai să fii tu de covid”, în care vorbește despre toate neplăcerile provocate de coronavirus, despre felul în care ne-a schimbat viața.

Văru Săndel, poezie despre ce a provocat coronavirusul

Videoclipul cu poezia recitată chiar de artistul de muzică populară a fost postat pe Youtube pe 6 mai și a strâns deja aproape 30.000 de vizualizări.

Muzicianul din județyl Sălaj rezumă în versurile sale tot ce a provocat pandemia de coronavvirus în țara noastră, ca un soi de descântec de alungare a molimei.

„Fir-ai să fii de Covid/ Doamne, rău ne-ai mai lovit/ Prietenii nu se-ntâlnesc/ Doctorii se-mbolnăvesc/ La graniță nu te lasă/ Să vii la părinți acasă/ Și de cumva te-or lăsat/ 14 zile izolat”, sunt câteva dintre versurile poeziei artistului.

Versurile artistului au ajuns la inimile românilor de pretutindeni

Poezia lui Săndel nu i-a lăsat indiferenți pe români. Aceștia i-au dat dreptate în tot ce a spus, iar unii dintre conaționali i-au scris chiar din Italia mulțumindu-i pentru că le mai alină suferințele cu astfel de versuri realiste.

„Mare dreptate și mult adevăr. Bravo, Săndele! Bravo, Vere, te felicit și te salut din Calabria Italia acum toți guvernanții si parlamentarii devin bogați că vor să vândă și ardealul la unguri pt ce au luptat moșii strămoșii și străbunicii noștri și au murit în luptă pe front și acum acest guvern vinde tot ce a mai rămas iar dacă nu era acest mafiavirus vă garantez dragi Români că era ori răscoală ori revoluție dar din păcate suntem închiși în case și peste hotare multă sănătate vă doresc”, este unul dintre comentariile apărute  pe Youtube.

„Adevărat. Dumnezeu nu ne va lăsa la greu cu toate că noi oameni lam părăsit dar el ne iubește ptr că suntem copii lui. Ești minunat om cu suflet mare”, a mai scris altcineva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×