Văru Săndel, poezie plină de umor despre epidemia de coronavirus. „Aici e mare bai, nu ştii dacă iei sau dai”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
26/03/2020, 23:59
Văru Săndel, poezie plină de umor despre epidemia de coronavirus. „Aici e mare bai, nu ştii dacă iei sau dai”
Văru Săndel, poezie plină de umor despre epidemia de coronavirus. Sursa foto Facebook

Renumitul prezentator TV şi interpret popular Văru Săndel a făcut o poezie despre perioada prin care trecem, respectiv epidemia de coronavirus care a pus stăpânire pe toată lumea. Din plictiseală, artistul a făcut o poezie despre coronavirus şi statul în casă.

Văru Săndel, poezie plină de umor despre epidemia de coronavirus

Salutare tare prieteni buni. Iată un mesaj de interes public în versuri, făcut special pentru noi, pentru că bag seama, e greu să stăm în casă în situaţii d-astea.

Singurul lucru care ne poate salva este să stăm în casă”, spune Văru Săndel la începutul mesajului video„, a spus Vărul Săndel.

Dar cel mai bine îl ascultaţi pe el ce spune în poezia despre coronavirus, un pic mai jos.

“Frati romani si tot poporul / Ascultati pe verisoru’ / Avem azi o Romanie / Lovita de pandemie / Si se spune sus si tare / Cum ca virusul nu moare / Poti sa pui pe el ce vrei / Si palinca, si mujdei / Ultima stire aparuta / Vitamina C.. n-ajuta! / Spirtul, ultimul indemn / Frectie la picior de lemn” #Hazdenecaz Toate stirile zilei despre starea de urgenta din Romania, pe www.fanatik.ro

Posted by Stiri Mondene on Sunday, March 15, 2020

Vărul Săndel s-a plictisit în casă şi a făcut o poezie prin care ne îndemnă să stăm acasă

Văru Săndel face prin poezia lui o radiografie a vremurilor în care trăim. În silul care îl caracterizează, acesta spune în poezia lui să stăm în casă, în această perioadă, pentru că nu se ştie dacă „dăm sau luam” infecţia.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×