Valentina Pelinel, petrecere fără Cristi Borcea! Fiul lor, Milan, a împlinit 3 ani. Cum arată micuțul

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
08/06/2019, 19:36
Valentina Pelinel, petrecere fără Cristi Borcea! Fiul lor, Milan, a împlinit 3 ani. Cum arată micuțul
Valentina Pelinel, împreună cu soțul său, Cristi Borcea. Sursa foto:ciao.ro

Valentina Pelinel are parte și de momente frumoase, în ciuda faptului că soțul său, Cristi Borcea se află încarcerat la penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de cinci ani, dictată de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție în dosarul privind retrocedările ilegale de terenuri și plaje din Mamaia și Constanța.

Valentina Pelinel a sărbătorit ziua de naștere a fiului său, în absența lui Cristi Borcea

Sâmbătă, 8 iunie 2019, primul copil al Valentinei Pelinel cu fostul patron al echipei de fotbal Dinamo București a împlinit trei anișori, prilej cu care frumoasa mămică i-a pregătit o petrecere surpriză, chiar dacă fericirea nu poate fi completă, întrucât tatăl său se află la închisoare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

După ce a sărbătorit cum se cuvine, vedeta a ținut să transmită și o urare emoționantă pentru micul său prinț, prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare. „„La multi ani, sufletul meu!!” , a scris blondina pe contul personal de Facebook.

Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a împlinit trei ani
Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a împlinit trei ani. Sursa foto:Instagram

Valentina pelinel arată incredibil, la doar două luni după naștere

S-au scurs doar două  luni de când Valentina Pelinei a dat naștere celui de-al doilea copil al său cu omul de afaceri Cristian Borcea, iar frumoasa blondină se poate lăuda cu un corp de invidiat. Mereu preocupată de aspectul său fizic, vedeta a avut grijă să se mențină în formă, chiar și în perioada de sarcină, iar pozele postate pe rețelele de socializare sunt grăitoare în acest sens.

Recent, aceasta a a fost fotografiată în timp ce ieșea dintr-un mall din Capitală. Purtând o ținută sport lejeră, Valentina Pelinel a reușit să întoarcă toate privirile domnilor din jur, datorită formelor sale apetisante. În imagini se poate observa că a reușit să scape aproape în totalitate de burtica de graviduță. După o scurtă sesiune de cumpărături,a  părăsit respectivul centru comercial, în mașina familiei, la volanul căreia se afla șoferul său personal.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×