Valentina Pelinel, petrecere cu micuţul Milan! Cum şi-a făcut apariţia soţia lui Cristi Borcea

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/05/2019, 09:23
Valentina Pelinel, petrecere cu micuţul Milan! Cum şi-a făcut apariţia soţia lui Cristi Borcea GALERIE FOTO
Valentina Pelinel a mers la o petrecere

Valentina Pelinel a uitat pentru câteva ore de drama rin care trece, după încarcrarea soțului spu, Cristi Borcea, și a mers la o petrecere. Frumoasa vedetă a fost nevoită să meargă la ziua unei prietene foarte bune de-alea sale. Partener de petrecere i-a fost nimeni altul decât Milan, fiul său și al lui Cristi Borcea.

Valentina Pelinel a mers la petrecerea prietenei sale

Soția lui Cristi Borcea s-a îmbrăcat sport, și-a luat copilul și a plecat la petrecere, unde a făcut mai multe poze c sărbătorita, dar și celelalte invitate. „Vă mulțumesc scumpele mele prietene pentru că mi-ați fost alături și azi și pentru că mi-ați făcut ziua mai frumoasă. 15.05.2019 este pentru mine acum o zi specială, deosebită pentru că v-am avut pe voi lângă mine și am făcut lucruri spontane și frumoase, emoția trăită alături de voi ne definește prietenia”, a scris Elena Ciftci în dreptul imaginii cu Valentina Pelinel și celelalte prietene ale sale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Valentina Pelinel trece prin momente grele. Este o perioadă tristă din viața ei, chiar dacă a adus pe lume recent două fetițe gemene. Bucuria nașterii gemenelor Indira Maria și Rania Maria a fost umbrită de arestarea soțului său, Cristi Borcea, care a fost condamnat la o sentință de 5 ani de închisoare.

Cristi Borcea, condamnat alături de Radu Mazăre

În data de 12 septembrie 2018, frumoasa Valentina Pelinel s-a cununat civil cu milionarul Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună trei copii. Pe Milan, care a venit pe lume în anul 2016, dar și pe gmenele Indira Maria și Rania Maria., care s-au născut pe data de 1 martie 2019.

Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia. Verdictul a fost dat de Înalta Curte de Casație și Justiție. În același dosar, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit și el 5 ani, iar fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, care se află în Madagascar, a primit 9 ani de închisoare. Acesta din urmă însă urmeazăsă fie adus din Madagascar pentru a-și ispăși pedeapsa în țară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×