Valentin Dragnea, băiatul lui Liviu Dragnea, scandal cu Poliția! A acuzat un agent că i-a înscenat o infracțiune

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
16/10/2019, 21:04
Valentin Dragnea, băiatul lui Liviu Dragnea, scandal cu Poliția! A acuzat un agent că i-a înscenat o infracțiune GALERIE FOTO
Valentin Dragnea a dat în judecată Poliția. Sursa foto - facebook

Valentin Dragnea, băiatul lui Liviu Dragnea a iscat un adevărat scandal cu Poliția! Fiul fostului lider al Partidului Social Democrat s-a contrat zdravăn cu un agent de la circulație. Finanțatorul echipei din liga a 2-a Turris Turnu Măgurele l-a acuzat pe omul legii ca l-a amendat degeaba. Întreaga întâmplare a ajuns în tribunal, acolo unde Valentin Dragnea a pierdut procesul cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, după ce s-a plâns judecătorilor că a fost amendat abuziv.

Valentin Dragnea, băiatul lui Liviu Dragnea, scandal cu Poliția!

Pățania fiului fostului lider al social democraților a avut loc  în luna februarie a acestui an. Atunci Dragnea Jr a fost tras pe dreapta în timp ce circula cu autoturismul său pe raza sectorului 1. De aici lucrurile se precipită și fiecare a venit cu o altă variantă a adevărului. Dragnea spune că a vrut să coboare din mașină și și-a dat jos centura. Polițistul îl contrazice și a transmis că acesta nici măcar nu purta centura de siguranță.

Drept pentru care, agentul nu a ezitat și l-a amendat pe fiul lui Liviu Dragnea tocmai pentru lipsa centurii de siguranță. În mod evident, amenda era o nimica toată pentru Valentin Dragnea, însă acesta s-a arătat deranjat de gestul polițistului. Și-a trimis avocații la Judecătorie și a dat în judecată poliția, solicitând anularea penalității. Reprezentanții instituției conduse la acea vreme chiar de Carmen Dan, preferata lui Liviu Dragnea, au luat situația în serios.

Valentin Dragnea, băiatul lui Liviu Dragnea, scandal cu Poliția! Valentin Dragnea și Liviu Dragnea
Valentin Dragnea pe vremea când era însoțit de tatăl său, Liviu Dragnea. Sursa foto – facebook

A acuzat un agent că i-a înscenat o infracțiune

În mod inițial s-a depus o întâmpinare prin care s-a arătat că procesul-verbal ”se bucură de prezumția de legalitate și temeinicie, dedusă din încrederea că agentul constataor consemnează faptele pe care le constată, fără alte adăugiri sau denaturări”. La final lui Valentin Dragnea i-a mai rămas un singur lucru – să dovedească faptul că polițistul a mințit. Cam greu de făcut mai ales când la eveniment nu au existat martori și nici filmări.

Judecătorii l-au citat pe Valentin Ștefan Dragnea în vederea audierii, însă acesta pare că s-a gândit mai bine și sfătuit de avocații lui nici măcar nu s-a mai prezentat în instanță. În aceste condiții, Dragnea Jr a pierdut procesul și a rămas să plătească amenda

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×