Vacanța Deliei, stricată de coronavirusul chinez. Artista este blocată într-un hotel din Singapore

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/01/2020, 19:27
Vacanța Deliei, stricată de coronavirusul chinez. Artista este blocată într-un hotel din Singapore
Delia, blocată în camera de hotel din cauza coronavirusului. Sursa foto: Instagram

Coronavirusul, bacteria misterioasă care a făcut nenumărate victime în China și riscă să se răspândească la nivelul întregii lumi, i-a stricat Deliei binemeritata vacanță din Singapore. Deși ar fi vrut să profite de această ocazie pentru a admira frumusețile statului insular situat în sud-estul Asiei, îndrăgita artistă va trebui să se mulțumească cu hotelul de lux în care este cazată.

Delia, „sechestrată” în Singapore. Turiștii nu pot părăsi hotelul din cauza coronavirusului

Întrucât virusul ucigaș a fost confirmat deja la trei persoane din Singapore,personalul resortului de cinci stele le-au interzis atât Deliei, cât și celorlalți turiști să părăsească incinta, de teamă că ar putea contacta maladia care a provocat deja 26 de decese. Extrem de activă pe rețelele de socializare, frumoasa blondină a avut grijă să-și țină fanii la curent în legătură cu peripețiile prin care trece în timpul sejurului său pe meleaguri asiatice.

Azi (n.r. vineri, 24 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă„, a anunţat Delia într-un scurt video publicat pe contul său de Instagram. De altfel, artista se temea de această situație încă de joi, când a aflat de primul caz de îmbolnăvire din Singapore.

Pericolul infectării cu coronavirus nu o împiedică pe Delia să se relaxeze la un SPA cu nămol

Chiar dacă nu poate părăsi hotelul din cauza riscului contaminării cu temutul coronavirus, bacterie care a speriat întreaga lume, mai ales că nu există încă niciun leac, juratul de la iUmor profită din plin de facilitățile acestuia.  Iar resortul de lux în care își va petrece ultimele zile rămase din concediu o va răsfăța cum se cuvine, pentru că se află într-o zonă absolut superbă, pe renumita plajă Tanjong și dispune de un SPA de cinci stele, demn de una dintre cele mai apreciate artiste românce ale momentului.

Aici, Delia se poate relaxa la masaj, dar şi la tratamente cu nămol revigorant, personalul fiind renumit pentru tradițiile străvechi în acest sens, îmbinate cu cele mai recente tendințe din cosmetică. Un asemenea răsfăț are, însă și un preț pe măsură.

Pentru o noapte de cazare în resortul din Singapore, cântăreața a trebuit să scoată din buzunar cel puțin 400 de euro. În timpul vacanţei sale în Asia, Delia nu a optat doar pentru hoteluri de lux, preferând și cazări de doar 30 de dolari pe noapte, pe insule din Thailanda.

Și Gheorghe Turda a trecut prin peripeții în Asia de Sud-Est

Nu doar Delia a trecut prin momente dificile în timpul vacanței de pe continentul asiatic. Gheorghe Turda a avut la rândul său probleme din pricina coronavirusului, mai ales că a vizitat în această perioadă trei țări în care au fost depistate cazuri de îmbolnăvire cu bacteria ucigașă. Este vorba despre  Vietnam, Cambodgia și Thailanda.

În Cambodgia, îndrăgitul interpret de muzică populară a avut parte și de un incident neplăcut: a fost rănit la cap și umăr de iluminatorul din lift, după ce acesta a căzut în mod inexplicabil. Și-a revenit, însă, imediat, cu ajutorul unor „inși” care i-au sărit în ajutor.

Umărul mă mai doare puțin, dar nu am niciun pic de rană. Era greu, de abia l-au ridicat doi inși. Bine că m-a prins pe mine în lift”, a povestit Gheorghe Turda pentru click.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×