Urmărire ca în filme în Mehedinți. Poliția a tras focuri de armă după ce un șofer n-a oprit

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
24/07/2019, 18:15
Urmărire ca în filme în Mehedinți. Poliția a tras focuri de armă după ce un șofer n-a oprit GALERIE FOTO
Mașina de Poliție a urmărit autoturismul celor 3 tineri. Sursa foto - facebook

Urmărire ca în filme în Mehedinți acolo unde Poliția a tras mai multe focuri de armă după ce un șofer nu a oprit la semnalele lor. Mai exact, trei tineri, băuți bine de tot au încercat să se sustragă unui filtru al poliţiei. În loc să oprească, şoferul a călcat pedala de acceleraţie până la fund: 150 km/h! A fost ca o invitaţie la urmărire pentru oamenii legii care nu au ezitat o clipă.

Urmărire ca în filme în Mehedinți

Polițiștii au pornit imediat în urmărirea celor trei, pe drumurile judeţene din Mehedinţi. Lucrul acesta nu i-a speriat însă deloc pe tineri, drept pentru care polițiștii nu au mai avut ce să facă decât să deschidă focul asupra autoturismului. Într-un final, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina într-o curbă în afara carosabilului.

Nu s-a oprit aici întreaga acțiune pentru că cei trei tineri au ieşit din maşină şi au luat-o la fugă care încotro. În cele din urmă, aceştia au fost identificaţi a doua zi de dimineaţă. În mod evident, toţi au fost reţinuţi de către poliţişti. A urmat o primă oprire, la Spitalul Judeţean din Severin, acolo unde tinerilor le-au fost recoltate probe biologice.

Urmărire ca în filme în Mehedinți. Poliție
Cei trei tineri erau băuți în momentul în care au fugit de Poliție. Sursa foto – facebook

Poliția a tras focuri de armă după ce un șofer n-a oprit

Tinerii au povestit cum șoferul, în vârstă de numai 21 de ani și domiciliat în apropiere de Vânju Mare, şi-a luat doi prieteni şi a pornit spre Drobeta Turnu Severin. Din păcate pentru ei, băuseră toţi, după cum a rezultat în urma recoltărilor. Razia Poliției i-a speriat foarte tare, conștienți fiind că ar putea să plătească destul de scump, aşa că s-au gândit că poate reușesc să scape cumva de oamenii legii.

Acum, tânărul şofer s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, dar şi pentru vătămare corporală din culpă. Acesta trebuie să-și repare și mașina, una avariată destul de serios în urma răsturnării.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×