Unul dintre câinii jurnalistei Cristina Țopescu a fost adoptat. Un alt patruped ce aparținea vedetei așteaptă în continuare o familie

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
07/03/2020, 14:56
Unul dintre câinii jurnalistei Cristina Țopescu a fost adoptat. Un alt patruped ce aparținea vedetei așteaptă în continuare o familie
Unul dintre câinii jurnalistei Cristina Țopescu a fost adoptat. Un alt patruped ce aparținea vedetei așteaptă în continuare o familie. Sursa foto: Facebook/ARCA

Bonnie și Sissi, câinii regretatei jurnaliste Cristina Țopescu, au fost aduși la Sibiu de către Deborah Faoro, o dresoare care a decis să dreseze gratuit patrupedele pentru a le crește șansele de a fi adoptate, iar unul dintre animale a fost luat de o familie, anunță Ora de Sibiu.

Câinii jurnalistei Cristina Țopescu, oferiți spre adopție

În urma unui material publicat de Ora de Sibiu, Bonnie și Sissi, cele două cățelușe ale jurnalistei Cristina Țopescu, au ajuns la Sibiu, acolo unde dresoarea Deborah Faoro le-a dresat gratuit timp de o lună, în speranța că astfel vor fi adoptate.

Astfel, în urmă cu câteva zile, se pare că Bonnie a fost adoptată de o familie din Brașov.

„Am luat hotărârea de a o adopta pe Bonnie, după ce i-am văzut ochii triști într-o poză, iar când i-am citit povestea am fost convinsă că asta vreau sa fac. Bonnie este un câine minunat dar care se vede că a suferit foarte mult.

Aceasta minunăție până să o salveze Cristina Topescu, a fost bătută groaznic, se vede după cum încearcă sa se ferească și cum își ascunde lăbuțele sub ea”, a povestit pentru Ora de Sibiu, Erika Cosescu, femeia care a adoptat-o pe Bonnie.

Sissi așteaptă în continuare să fie luată acasă

Cea care a avut grijă ca cei doi câini ai regretatei Cristina Țopescu să fie dresați promite că cei care vor adopta patrupedele vor beneficia de consiliere din partea și și se va ocupa în continuare de dresajul lui Bonnie și Sissi.

ARCA, asociația care a luat în grijă animalele Cristinei Țopescu, după moartea acesteia, a scris pe o rețea de socializare că vedeta și-a iubit enorm animalele de companie, iar acum cele două patrupede merită să găsească iubirea în sânul unor altor familii.

„Cristina Țopescu și-a iubit mult câinii și credem că îi iubește în continuare și de acolo dintre stele. Câinii ei, deși cu un istoric traumatic încărcat, au reușit in urma reabilitării la noi, să ajunga la case de oameni buni”, au scris reprezentanții ARCA pe pagina lor de Facebook.

Acum după ce Bonnie a fost adoptată, Sissi a rămas singurul animal de companie al vedetei care nu are încă un cămin.

A mai rămas Sisi. O mai știți? A reușit să-și învingă toate traumele și fricile și acuma e gata să plece la noul ei om. Este un câine vesel, gata dresat în urmă celor două săptămâni la noi cu mici nevoi de ajustări în nouă ei casă și familie. Știe de toate și mai știți ceva? E și tare frumoasă.

Dacă va găsi suflet pereche în Sibiu, vom oferi ședințe de dresaj gratuite la școală noastră și consiliere pe viață. Omul ideal este unul activ, vesel, cu poftă de viață și care să ofere o iubire exclusivistă câinelui, adică să nu aibă alte animale în casă. Sisi e ca o pită caldă, haideți și o adoptați „, au mai scris reprezentanții ARCA.

În acest moment cățelușa jurnalistei Cristina Țopescu se află în dresaj la Faoro Sport Dogs din Sibiu, iar cei interesați de patruped pot afla informații de la Deborah Faoro, la numărul de telefon 0758 317 589, mai anunță Ora de Sibiu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×