Unde va fi înmormântat Cornel Galeş. Cum arată mormântul acestuia FOTO

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/12/2019, 11:57
Unde va fi înmormântat Cornel Galeş. Cum arată mormântul acestuia FOTO
Cornel Galeş va fi înmormântat, cel mai probabil, lângă Ileana Ciuculete

Cornel Galeş a murit la vârsta de 60 de ani în urma unui accident rutier produs în Spania. Decesul lui a survenit la aproximativ 2 ani şi jumătate de când Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă. Se pare că acesta va fi înmormântat alături de fosta sa soţie.

Cum arată mormântul lui Cornel Galeş

Trupul neînsufleţit al lui Cornel Galeş va fi adus înapoi în România şi ar urma să ajungă la Cimitirul Străuleşti din Bucureşti, acolo unde Ileana Ciuculete îşi doarme somnul de veci. De altfel, numele său deja apare deja pe crucea impunătoare de la mormântul cântăreţei de muzică populară. Nimeni nu s-ar fi gândit, însă, că el va ajunge atât de repede alături de ea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

La începutul acestui an, văduvul Ilenei Ciuculete a decis să înceapă o viaţă nouă în Spania, alături de Viviana Mantoiu. Aceasta deţinea o agenţie de turism la care el s-a angajat. Cei doi au început o poveste de iubire în primăvara anului 2018. Ulterior, au început să meargă în mai multe vacanţe exotice.

Cornel Galeş va fic el mai probabil înmormântat alături de Ileana Ciuculete foto:Facebook

Cornel Galeş a murit înainte să se termine procesul pentru averea Ilenei Ciuculete

După ce  Ileana Ciuculete a murit, Cornel Galeș și cei doi copii ai artistei dintr-o căsnicie anterioară, Marian Cristinel și Mugurel Sfetcu, au intrat într-un scandal de proporții legat de averea artistei.

Fiii vitregi l-au acuzat pe Galeș de faptul că a vândut fără acordul lor mai multe dintre lucrurile care se aflau în posesia artistei, printre care s-au numărat o vilă de aproximativ 200.000 de euro, aproximativ trei kilograme de bijuterii din aur, poşete, zeci de perechi de pantofi, haine de blană în valoare de 5.000 de euro şi costume populare în valoare de 40.000 de euro.

Magistrații au decis în 2018 ca averea Ilenei Ciuculete să fie împărțită între cei doi băieți ai femeii și fostul său soț. Astfel, Cornel Galeș s-a văzut obligat de către judecători să le plătească celor doi fii ai artistei câte 34.000 de euro, cotă parte din vila pe care a vândut-o cu 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturie de autor.

Lui i-au mai rămas 23.000 de euro din vânzarea casei și 4.000 de lei din drepturile de autor. El a făcut apel la decizie, însă a încetat din viaţă înainte ca procesul să se finalizeze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×