Unde se duc banii lui Ruby. Cântăreața îți face un penthouse ca la New York. Așa arată! Galerie FOTO și VIDEO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
16/08/2019, 20:00
Unde se duc banii lui Ruby. Cântăreața îți face un penthouse ca la New York. Așa arată! Galerie FOTO și VIDEO GALERIE FOTO
Ruby și-a cumpărat penthouse

Frumoasa Ruby ne-a arătat unde se duc banii ei! Focoasa cântăreață și-a achiziționat un penthouse ca la New York, însă în București. Este casa de vis a ei și încă mai are de investit, deoarece proiectul este gata în proporție de 60%. Cântăreața s-a machiat într-o oglindă spartă, nu știm din ce motiv, apoi a făcut o vizită în șantier și a publicat imaginile.

Ruby și-a cumpărat penthouse

Ruby se va muta în apartamentul respectiv, care pleacă de la etajul 15 și ajunge până la etajul 17 al clădirii, cu iubitul ei, Robert, cu care a participat și la emisiunea Asia Express, dar și cu bunica ei, cea care a crescut-o de mică.

„Mergem la apartament sa vedem ce s-a intamplat acolo. S-au schimbat multe lucruri, dar arata intr-un mare fel. Este 60% gata. Voi face niste poze pentru Instragram. Am terasa si bate soarele, sunt foarte fericita. Se vede foarte frumos si suntem foarte recunoscatori.

Focoasa brunetă are baie-leopard

Placile de faianta sunt speciale, Ciprian a dus o munca migaloasa sa le puna. Exista o singura sansa sa le pui calumea si trebuie sa profiti de ea. Sunt foarte sensibile, se pot sparge foarte usor. Sunt placi si de pana la 3 m.

Am litere si oglinzi pe tavan. In Asia Express am dat cu bidineaua un intreg perete. E munca grea cu bidineaua, in India nu au trafalet. Am multe produse de baie si unele se pun si acum. Nu stiu ce e ala spiral.

Ruby și-a cumpărat penthouse
Ruby și-a cumpărat penthouse

Am vrut sa fac un dressing, dar nu am mai avut loc. Am improvizat ceva. Am un cap de dus auriu, o sa curga apa din el. Am faianta altfel in baie, e totul diferit. In living am parchet (n.r. model vechi). Peisajul e WOW, abia astept sa ma trezesc aici.

Locul meu sacru din casa asta e baia mea preferata. Peretele e negru, faianta e leopard. De mult imi doream o baie leopard si eu nu am multa minte. Stau la etajul 17 si sper sa reusesc sa pun un jacuzzi pe terasa. Trebuie sa il pun cu macaraua. Iubitul meu va avea un loc de joaca. E camera lui speciala”, a marturisit Ruby pe video.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×