Ruby a făcut crize de gelozie la Asia Express, de la Antena 1: „Ori e al meu, ori îl omor în somn”

Dan Stancu   
în Stiri mondene
12/03/2019, 12:05
Ruby a făcut crize de gelozie la Asia Express, de la Antena 1: „Ori e al meu, ori îl omor în somn” GALERIE FOTO
Ruby a făcut crize de gelozie la Asia Express, de la Antena 1

Cunoscută pentru temperamentul său vulcanic, Ruby nu și-a putut stăpâni nervii și a făcut o criză de gelozie în emsiunea Asia Express, de la Antena 1. Vedeta a recunoscut că și-a pierdut cumpătul din cauza unei indience care îi făcea ochi dulci iubitului ei, Robert.

Ruby a făcut crize de gelozie la Asia Express, de la Antena 1. Era să pocnească o femeie!

Incidentul s-a petrecut în timp ce Ruby și iubitul ei căutau cazare. O localnică s-a oferit să îi găzduiască peste noapte, iar cântăreața a observat că indianca nu își mai lua ochii de la Robert. „Îi cam place de tine. Vrea să te traverseze strada. Mă gândesc că dacă întrece măsura îi dau una. Știi cum sunt. Iau foc repede. Acum am nevoie de un loc să dorm, dar…”, i-a spus vedeta iubitului său.

Ruby a recunoscut, într-o emisiune televizată, că a fost vorba despre o neînțelegere cu indianca. „Patul ei, patul lui, nu mai știa de capul ei. Ne-a întrebat dacă vrem să bem cu ea. Nu au montat toată faza șa teelvizor pentr că nu era timp, trebuia să par eu aia nebună, pentru că fetele sunt nebune. Fata aia era cu ochii pe el, era geană pe el”, a povestit Ruby.

Ruby a făcut crize de gelozie la Asia Express, de la Antena 1
Ruby a făcut crize de gelozie la Asia Express, de la Antena 1

Geloasă și posesivă

Vedeta a admis că s-a enervat rău din cauza indiencei, despre care a spus că era golancă. „Nu-mi place de fata asta. Băiatul era de treabă. Gagicul ei stă în spate, nu vede unde îi fug ochii. E golancă! Mie nu îmi plăcea din start de ea. M-a enervat foarte tare ea și situația. Nu sunt așa prietenoasă! Hai să dorm cu una care e amețită pe tine!”, a răbufnit ea, în prezența lui Robert.

Eu sunt geloasă, sunt posesivă, ori e al meu, ori îl omor în somn, e foarte simplu. Arăt a psihopată, mă văd și eu acum…zici că sunt nebună rău, dar nu sunt!”, a mai spus cântăreața, care ține foarte mult la Robert.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×