Ruby și Robert au făcut foamea la Asia Express. Nu au mai rezistat și au ajuns la spital

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/02/2019, 18:00
Ruby și Robert au făcut foamea la Asia Express. Nu au mai rezistat și au ajuns la spital GALERIE FOTO
Ruby și iubitul ei au făcut foamea la Asia Expres! Cei doi au trecut prin clipe extrem de grele

Ruby și Robert au trăit experiențe de neuitat, dar și foarte grele în cadrul emisiunii Asia Express. Cei doi au dezvăluit că după terminarea concursului au rămas fără aproape 12 kilograme. „Eu și acum mai mănânc, încă nu m-am oprit! Primele lucruri spre care m-am orientat au fost negresele, sarmalele și cartofii prăjiți. Sub toate formele! Cartofi prăjiți cu brânză, cartofi prăjiți cu brânză și ou, cartofi prăjiți cu brânză, ou și iaurt, etc…”, a povestit Ruby.  Pe lângă amintiri pe viață și peisaje superbe aceștia au și lucruri de care nu vor să-și amintească. Robert au ajuns la spital din cauza mâncării.

„La un moment dat, ne-am dat seama că putem dormi în cort (fiecare echipă avea unul în rucsac, dar nici una nu l-a folosit până acum – n.r.). Îi rugam pe oameni să ne lase la ei în curte și puneam repede cortul. Era mai bine, pentru că era mai intim, era o zonă doar a noastră. Am avut parte însă și de cazări dubioase. La un moment dat, un domn ne-a lăsat să dormim la el, pe o saltea, în mijlocul sufrageriei. Eram băgați în sacii de dormit, iar el a dat sms-uri și telefoane vecinilor ca să vină să ne vadă. Așa ne-am trezit cu sufrageria plină de oameni care stăteau pe margine și se uitau la noi cum încercăm să dormim. A fost superciudat!”, a mai povestit artista despre emisiunea Asia Express.

Ruby și Robert, clipe grele la Asia Express! „Orez și fructe. Cu asta am trăit!”

Cuplul format din Ruby și Robert a avut destul de multe de suferit. Demonstrația că nu le-a mers prea bine și că nu s-au acomodat cu locurile sunt kilogramele date jos. Ruby a scăpat de 5 kg, iar iubitul ei de 7 kg.  „Eu credeam că e greu, dar nu că e atât de greu. Mă așteptam să ne lovim de niște lucruri, dar e superdificil, sunt momente în care e vorba pur și simplu de noroc și te enervezi că nu le poți controla.

Ruby și Robert, despre experiența Asia Exres
Ruby și Robert, despre experiența Asia Exres

Acum îmi dau seamă că la TV se vede doar o parte din alergătura asta, pentru că nu ai cum să dai tot, dar se întâmplă tot felul de chestii care pur și simplu te amețesc, oricât ai fi de pregătit. Mi-era greu și pe drum, pentru că ghiozdanul meu era cât două ghiozdane, trebuia să car și o parte din ce avea ea, dar a fost cea mai tare experiență pe care am trăit-o vreodată”, a povestit Robert despre experiența din Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×