Când începe Asia Express, sezonul 2: iată lista completă a vedetelor care participă

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
25/01/2019, 12:08
Când începe Asia Express, sezonul 2: iată lista completă a vedetelor care participă GALERIE FOTO
Asia Express sezonul 2 începe pe 10 februarie

A venim momentul mult așteptat de către cei care se întrebau când începe Asia Express, sezonul 2. Reality show-ul revine la Antena 1 din 10 februarie, de duminică și până marți, de la ora 20:00. A fost dezvăluită chiar și lista completă a vedetelor care participă în noul sezon Asia Express. Nouă echipe de vedete vor reface Drumul Elefantului din Sri Lanka și până în India.

Ca și în sezonul precedent, vedetele au la dispoziție un singur dolar pe zi pentru a-și asigura cazarea, mâncarea și transportul, iar fiecare etapă se va desfășura pe durata a trei zile. La final, trei echipe vor intra în „cursa pentru ultima șansă.” Iată lista completă a vedetelor care participă la Asia Express, sezonul 2: Bianca Drăgușanu și sora ei, Jojo și Paul Ipate, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Anca Sigartău și fiul ei, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, Ruby și iubitul ei, Cocuța și Bogdan Boantă, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, CRBL și Oase.

Bianca Drăgușanu, pe lista vedetelor care participă la Asia Express
Bianca Drăgușanu, pe lista vedetelor care participă la Asia Express

Asia Express sezonul 2 începe pe 10 februarie

Reality show-ul Asia Expres sezonul 2 începe pe 10 februarie și va fi transmis pe Antena 1, de duminică și până marți, de la ora 20:00. Vedetele care au pornit pe Drumul Elefantului au trecut deja prin primele dificultăți. După patru zile aici ai murit. Doamne fereşte. Uită-te şi tu de cinci, şase ore ce facem! În patru zile am murit. Ce, ai înnebunit la cap?”, i-a spus Bianca Drăgușanu surorii sale.

„Vă rog! Nu am bani, nu am nimic. Îmi puteţi da ceva de de băut fără bani, vă rog? Te rog! Mă poţi ajuta? Nu am bani şi vreau să beau ceva!”, s-a rugat Marga de un vânzător, după ce a rămas fără bani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×