Bianca Drăgușanu, penalizată cu o sumă uriașă pentru plecarea de la ”Asia Express”. Despre câți bani e vorba

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/11/2018, 15:27
Bianca Drăgușanu, penalizată cu o sumă uriașă pentru plecarea de la ”Asia Express”. Despre câți bani e vorba
Bianca Drăgușanu a fost penalizată pentru plecarea din aventura ”Asia Express”

Bianca Drăgușanu a fost penalizată cu o sumă uriașă pentru plecarea de la concursul ”Asia Express”. Iată despre câți bani e vorba! Încă de când s-a aflat că fosta prezentatoare a emisiunii ”Te vreau lângă mine” și-a confirmat prezența în show-ul ”Asia Express”, fanii ei au fost uimiți de decizia blondinei. De altfel , înainte de a pleca în aventură, Bianca a recunoscut că participarea la emisiune este o adevărată provocare. ”Emisiunea este o adevărată provocare pe care nu știu dacă multă lume ar accepta-o. Cred că este cea mai mare nebunie pe care am făcut-o vreodată în viața mea și, dacă până acum câteva zile mi se părea că cel mai greu lucru pe care l-am făcut a fost să nasc, gândul că plec în Asia cu un Euro pe zi mi se pare…fără cuvinte. Experiența asta cred că o să ne învețe să trăim cu mai puțin, să ne demonstreze că în viață poți să fii fericit și cu puțin”, a declarat vedeta.

De altfel, aceasta a zis că plecarea a fost o oportunitate pentru a vedea India, aceasta fiind o dorință de a ei. ”Eu cred că am linie directă cu …Cel de Sus. De multă vreme îmi doream să văd India, dar n-a fost niciodată momentul. Când am primit acest telefon și am aflat care va fi traseul, am spus DA fără să stau pe gânduri. Am vorbit la telefon și cu fiica mea, ca să-i cer părerea, iar când a auzit că vom fi concurenți, era în culmea fericirii! Desigur, m-a sunat la câteva zile să mă întrebe dacă sunt sigură că pot face față”, a adăugat Bianca.

Bianca Drăgușanu a fost penalizată pentru plecarea din ”Asia Express”

Bianca Drăgușanu a fost penalizata pentru plecarea din asia express
Bianca, alături de sora ei, înainte de plecarea în India

Și, cu toate că Bianca, alături de sora ei, cea care i-a fost camarad în această aventură, era foarte entuziasmată de plecare, tot entuziasmul a făcut-o să plece mai repede din această luptă.  Vedeta și frumoasa ei soră nu au realizat multe în cursa de peste 4.000 de kilometri prin Sri Lanka și India, în cel dintâi drum fiind penalizată pentru că a făcut tot ce avea în minte. Astfel, șefii Antena 1 au decis să-i scadă din onorariul hotărât înainte de plecare. Suma inițială s-a vehiculat că ar fi  50.000 de euro, iar acum, din cauza nesăbuinței sale, contractul acesteia a fost redus la jumătate, adică 25.000 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×