Mesajul postat de Bianca Drăgușanu pentru colegii ei de la ”Te vreau lângă mine”

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
05/08/2018, 17:58
Mesajul postat de Bianca Drăgușanu pentru colegii ei de la ”Te vreau lângă mine” GALERIE FOTO

Bianca Drăgușanu a postat un mesaj pentru colegii ei de la ”Te vreau lângă mine”. Fosta prezentatoare TV a emisiunii le-a spus acestora cât de mult au însemnat pentru ea și că îi va fi dor de această echipă alături de care a trecut prin multe situații limită, în sezonul care tocmai s-a încheiat.

”Well…i do miss you too and i will always love you guys ❤️? cu febra 38, cu foame( cateodata) cu buni Gina Bordei dar si cu multa veselie si dragoste! Love u all! / n.r. Bine… și voi îmi veți lipsi și mereu vă voi iubi!”, a fost mesajul transmis de Bianca Drăgușani, duminică, după amiză. Kanal D a făcut public, săptămâna trecută, că fosta soție a lui Victor Slav nu va mai ocupa postul de moderatoare în cadrul show-ului matrimonial ”Te vreau lângă mine”.

Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru colegii ei de la ”Te vreau lângă mine”

Deși a spus că vrea să plece pentru că își dorește mai mult timp pentru fetița ei și pentru proiectele personale, Bianca Drăgușanu pare foarte afectată de faptul că nu va mai fi alături de echipa ”Te vreau lângă mine. Mesajul Biancăi Drăgușanu pentru colegii ei lasă de înțeles cât de greu îi este vedetei să părăsească postul la care a visat dintotdeauna.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×