Unde își va petrece sărbătorile Andreea Marin! De Crăciun, Adrian Brâncoveanu își aduce familia la București

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/12/2019, 10:30
Unde își va petrece sărbătorile Andreea Marin! De Crăciun, Adrian Brâncoveanu își aduce familia la București
Andreea Marin și Adrian Brâcoveanu vor petrece sărbătorile de Crăciun, acasă, în familie. Sursa foto: Facebook.com

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu sunt împreună de mai bine de trei ani, iar sărbătorile de iarnă îi vor găsi acasă, în București. Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize-surprize” a mărturisit că adoră Crăciunul, mai ales că ziua sa de naștere este cu câteva zile înainte. 

Andreea Marin, reuniune cu toată familia de Crăciun

Andreea Marin a declarat pentru libertatea.ro că adoră sărbătorile de iarnă care au o însemnătate cu totul specială pentru ea. Pe 22 decembrie, cu doar câteva zile de Crăciun vedeta își serbează ziua de naștere (va împlini 45 de ani).

Fosta prezentatoare a dezvăluit că anul acesta va avea la masa de Crăciun toată familia, atât din partea sa, cât și din partea iubitului ei, Adrian Brâncoveanu. Andreea Marin a mărturisit că acum este ocazia ideală ca familiile lor să se cunoască.

„Vine mama mea în București, cea care m-a crescut, și aduce tot felul de bunătăți. Da, suntem o familie mai mare, nu doar mama lui, bunica lui.  Ne adunăm cu toții împreună, acum e ocazia să o facem”, a spus vedeta.

Fosta prezentatoare TV adoră mirosul de mâncare, în casă

Fosta soție a lui Ștefan Bănică JR. a declarat că în ciuda faptului că mama sa vine încărcată cu bunătăți pentru masa de Crăciun, gătește și ea. Andreea Marin spune că adoră mirosul de mâncare proaspăt gătită în casă.

„Pe de altă parte, îmi place mirosul de mâncare proaspăt gătită la noi acasă și mă implic în a o mânca. Îmi place să trăiesc”, a mai spus Zâna surprizelor pentru sursa menționată.

Andreea Marin alege să petreacă Crăciunul în sânul familiei pentru că în restul anului este foarte mult plecată de acasă. Vedeta spune că aceasta este bucuria ei, de a sta la aceeași masă cu familia și rudele.

„Se adună dorința de peste an de a fi acasă, având în vedere că sunt atât de mult plecată și aceasta e bucuria mea”, a completat vedeta.

Totodată, în ceea ce privește Anul Nou, vedeta a spus că nu și-a făcut planuri, dar cel mai probabil va merge undeva la munte.

„Revelionul îl facem aici, în România, acasă, și poate undeva la munte. Încă nu am hotărât. Dar nu voi pleca departe de casă”, a încheiat Andreea Marin.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×