Unde era Klaus Iohannis când a fost demisă Laura Codruța Kovesi! S-a aflat!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
11/07/2018, 11:55
Unde era Klaus Iohannis când a fost demisă Laura Codruța Kovesi! S-a aflat!
S-a aflat unde era Klaus Iohannis, când a fost demisă Laura Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi a fost revocată de la conducerea Direcției Naționale Anticorpție, însă mesajul a fost transmis de purtătorul de cuvânt al președenției, Mădălina Dobrovolschi.

Mulți s-au întrebat de ce mesajul nu a fost transmis de însuși președintele României. Un analist politic se pare că a aflat unde se afla Klaus Iohannis în momentul când a foist făcut anunțul așteptat de toată România.

Citește și Klaus Iohannis a revocat-o din funcție pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi!

Citește și Dragnea nu renunță la suspendarea președintelui Iohannis! 

Unde era Klaus Iohannis când a fost demisă Laura Codruța Kovesi

Ioana Ene Dogioiu, analist politic, a susținut într-un editorial unde era, de fapt, președintele țării. “(…) am suspiciunea ca nici macar nu a fost vorba doar despre lasitate, cu atat mai putin despre rusine. Era la Sibiu si nu se facea sa-si strice bunatate de program”, a declarat analistul politic Ioana Ene Dogioiu, potrivit ziare.com. Decizia neașteptată a lui Klaus Iohannis vine după, după ce s-a împotrivit cererii făcute de ministrul Justiţiei. Vă reamintim că împotrivirea a durat cinci luni și, în cele din urmă, el a fost nevoit să cedeze. L-au determinat judecătorii de la Curtea Constituţională, nu argumentele lui Tudorel Toader, în care a spus răspicat că nu crede.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×