Dragnea nu renunță la suspendarea președintelui Iohannis!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
10/07/2018, 09:43
Dragnea nu renunță la suspendarea președintelui Iohannis!
Dragnea nu renunta la suspendarea lui Iohannis

Laura Codruța Kovesi a fost demisă de la conducerea Direcției Naționale Anticorupție, însă războiul politic nu s-a încheiat! Liviu Dragnea a anunțat oficial că nu renunță la ideea de suspendare a președintelui Klaus Iohannis!

”Președintele arată de mult că nu-și respectă atribuțiile, Constituția, fără interese partinice. A făcut-o nu din cauza Constituției, ci din cauza presiunilor calculelor personale. Și-a făcut un obicei din a bloca și a întârzia orice lege a Parlamentului”, a declarat Liviu Dragnea. ”Nu e o victorie pentru nimeni revocarea. Este o măsură mică ce trebuie să se întâmple în perioada următoare. Faptul că noi convieţuim cu un sistem ocult, ce bucurie să fie? Bucurie va fi când ţara se va elibera”, a adăugat Liviu Dragnea.

Citește și Klaus Iohannis a revocat-o din funcție pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi! 

Citește și Imagini cu Laura Codruța Kovesi neștiute de nimeni! Două lovituri în aceeași zi 

Liviu Dragnea cere suspendarea președintelui Klaus Iohannis. ”Decizia de suspendare era deja luată”

Discuția pe suspendare va continua și în coaliție, și în partid, a adăugat președintele PSD. ”Decizia de suspendare era deja luată. Azi trebuia să discutăm procedurile, calendarul, programul parlamentarilor”, a mai spus Dragnea. Purtătorul de cuvânt al Adminsitrației prezidențiale, Mădălina Dobrovolschi, a anunțat că președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi, de la conducerea DNA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×