Unde a petrecut Viorica Dăncilă de Revelion. Cum s-a îmbrăcat fostul premier! Foto

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 20:06
Unde a petrecut Viorica Dăncilă de Revelion. Cum s-a îmbrăcat fostul premier! Foto GALERIE FOTO
Unde a petrecut Viorica Dăncilă de Revelion

Viorica Dăncilă a lăsat deoparte supărările pe care le-a avut cel puțin spre finalul anului 2019 și a petrecut de Revelion alături de familie, prieteni și colegii de partid!

Unde a petrecut Viorica Dăncilă de Revelion

Viorica Dăncilă a uitat de toate însă de Revelion și a sărbătorit la un club din Brașov. Ea a fost dată de gol de consilierul local Gabriela Urse, care a postat imagini în care apare și fostul premier, a notat stiripesurse.ro.

Viorica Dăncilă a purtat o rochie neagră, iar la evenimentul organizat în respectiva locație au concertat Vunk, Lidia Buble și Anca Parlea Band.

Unde a petrecut Viorica Dăncilă de Revelion
Unde a petrecut Viorica Dăncilă de Revelion

Viorica Dăncilă a lăsat în urmă toate supărările

Sfârșitul anului 2019 a fost unul dezamăgitor pentru Viorica Dăncilă. A pierdut alegerile prezidențiale, apoi președenția Partidului Social Democrat, iar colegii se pare că nu sunt de acord să o lase să conducă nici măcar femeile social-democrate.

În plus de asta, fostul premier Viorica Dăncilă a pierdut-o și pe singura ei mătușă. Femeia nu avea copii, așa că era foarte atașată de Viorica Dăncilă, la care ținea ca la propriul său copil.

Mai mult de-atât, Viorica Dăncilă a găzduit-o pe mătușa ei chiar în apartamentul său, în ultimii ani și avea grijă ca totul să fie bine pentru ea. Așadar, pierderea mătușii sale a fost o adevărată încercare pentru fostul premier.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×