Un român a pierit de Revelion în Italia! A murit în chinuri groaznice, din cauza petardelor

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 19:03
Un român a pierit de Revelion în Italia! A murit în chinuri groaznice, din cauza petardelor
Un român a murit de Revelion în Italia

Un român a murit în Italia de anul nou! Tânărul a încercat să stingă un incendiu provocat tot de el, după ce a folosit petarde în noaptea de Revelion.

Un român a murit de Revelion în Italia

Românul în vârstă de 27 de ani se afla în provincia Ascoli Piceno, sud-estul Italiei, și a murit în urma rănilor după ce a căzut într-o râpă când a vrut să încerce să stingă un incendiu provocat de focuri de artificii.

Este pentru prima dată din 2013 când celebrarea Anului Nou provoacă moartea unei persoane în Italia. Atunci,  bilanţul a fost de doi morţi şi un număr record de răniţi, 622.

În Roma au fost interzise petardele, pentru evitarea accidentelor

Pentru a evita astfel de tragedii, municipalitatea Romei, care numără peste 3 milioane de locuitori, a interzis total anul acesta folosirea petardelor, ca şi anul trecut, potrivit Pro TV.

Chiar dacă au fost interzise petardele, maşini şi pubele au luat foc anul acesta din cauza exploziilor de petarde sau de la artificii în mai multe cartiere ale capitalei, unde peste 140.000 de persoane au participat la spectacolul gratuit, în plin centru, între Forumul Roman şi Tibru.

Ministerul de Interne Italian a raportat confiscarea a 10 lansatoare de rachete, 1.415 arme de foc, 103.000 de cartuşe şi muniţie, 682 de kilograme de pulbere şi peste 73.000 de produse şi dispozitive ilegale pentru artificii sau deţinute în mod ilegal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×