Unde a fost surprins președintele Klaus Iohannis în weekend. Foto!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 21:37
Unde a fost surprins președintele Klaus Iohannis în weekend. Foto! GALERIE FOTO
Klaus Iohannis a plecat la schi

Președintele țării, Klaus Iohannis, a plecat la schi în acest weekend! Schiorii și împătimiții muntelui care au mers în weekend pe Pârtia Transalpina, din Voineasa, au dat nas în nas cu preşedintele Klaus Iohannis. Turiștii nu au ratat ocazia și s-au fotografiat pe pârtie cu şeful statului şi chiar au publicat imaginile pe reţelele de socializare. Nu este primul astfel de episod. Prezența şefului statului la schi a fost marcată de fiecare dată de turiştii care au reușit să se imortalizeze alături de el.

Partidul Social Democrat  nu a ratat momentul și l-a ironizat pe președintele României pentru că nu a făcut nicio declarație privind proiectul de buget. ”Este weekend, încă e zăpadă pe pârtii, ceea ce înseamnă că nu vom avea declaraţii de la preşedinte în acest sfârşit de săptămână”, comentează PSD.

Klaus Iohannis se poza cu turiștii, iar PSD îl ironiza

Mesajul este însoțit de o grafică ce sugerează tăcerea: pe un fundal în care se distinge fața președintelui este pus un fermoar în dreptul gurii și remarca: ”Iohannis nu comentează ce nu înțelege. Mulțumim!”.

Klaus Iohannis la schi
Klaus Iohannis s-a pozat cu turistii, la schi

Mesajul Partidului Social Democrat a strâns peste 100 de comentarii din partea utilizatorilor rețelei sociale, cu păreri și pro, și contra. Proiectul de buget pentru acest an a fost făcut public joi seara de Ministerul de Finanţe, după două luni de întârziere. În timp ce coaliţia de guvernare prevede o creştere economică de 5,5 la sută şi estimează un deficit de 2,55 la sută, opoziţia spune că este construit pe cifre false şi pregăteşte amendamente pentru dezbaterea din Parlament. Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a precizat că va prezenta marți proiectul de buget Parlamentului!

Bugetul pe 2019 naște un scandal monstru chiar în interiorul partidului Social Democrat! Social-democrații din Iași sunt foarte supărați deoarece forma finală a bugetul pe 2019 prezentată de Ministerul Finanțelor nu conține finanțarea pentru Autostrada Unirii! Aceștia amenință că nu vor vota bugetul în forma actuală!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×