Un tren a luat foc în gara Apahida din județul Cluj din cauza unui scurtcircuit

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
13/10/2019, 21:21
Un tren a luat foc în gara Apahida din județul Cluj din cauza unui scurtcircuit
Un tren a luat foc la Apahida, în județul Cluj. Sursa foto: știridecluj.ro

Un tren personal a luat foc în gara Apahida din județul Cluj. Este vorba despre locomotiva unui tren personal ce aparține Căilor Ferate Române, prevăzut cu trei vagoane pentru transport călători.

Tren personal în flăcări la Apahida: Pasagerii nu au pățit nimic

În momentul în care locomotiva a luat foc, în vagoane erau aproximativ 20 de pasageri. Din fericire, aceștia au fost evacuați la timp în stația CFR Apahida, transmite ISU Cluj, conform MEDIAFAX. 

Din primele informații, se pare că focul a fost provocat de un scurtcircuit de la sistemul electric al trenului. La fața locului au ajuns rapid mai mulți pompieri care au reușit să stingă incendiul în timp util. Vestea bună este că toți cei 20 de pasageri incluzând și mecanicul locomotivei au reușit să se autoevacueze la timp.

tren foc apahida
Locomotiva a luat foc în această seară în Apahida, localitate aflată la doar câțiva kilometri de orașul Cluj Napoca

Două autospeciale au stins incendiul

„Un incendiu a izbucnit la o locomotivă în Gara Apahida şi la faţa locului au intervenit două autospeciale. Garnitura avea trei vagoane de transport persoane. În momentul declanşării incendiului, în vagoane au fost circa 20 de pasageri care s-au autoevacuat în siguranţă. Nu a fost necesară intervenţia echipajelor medicale”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×