Un tată s-a aruncat de la etajul 9 cu cei doi copii ai săi în brațe. Bărbatul a explicat gestul într-o scrisoare de adio

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
05/10/2019, 11:12
Un tată s-a aruncat de la etajul 9 cu cei doi copii ai săi în brațe. Bărbatul a explicat gestul într-o scrisoare de adio
Un bărbat, tatăl a doi copii, s-a aruncat în gol de la etajul 9 împreună cu cei doi micuți. Sursa foto: thesun.co.uk

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a recurs la un gest necugetat după ce soția sa a decis să depună actele de divorț. Bărbatul din Rusia, tată a doi copii minori, s-a fotografiat cu micuții în brațe pe balcon și apoi s-a aruncat în gol de la etajul 9.

Un bărbat s-a sinucis împreună cu cei doi copii minori

Roman Mikhailov, un bărbat din Rusia, și-a pierdut mințile după ce soția l-a anunțat că vrea să divorțeze. Bărbatul de 30 de ani și-a luat cei doi copii în brațe, a ieșit cu ei pe balcon și i-a trimis soției o fotografie înainte de a-și lua viața. Femeia era la avocat unde depunea actele de divorț. Rusul s-a aruncat în gol de la etajul 9 cu cei doi micuți în brațe.

Soția rusului, Irina, s-a urcat repede într-un taxi și a plecat spre casă, dar când a ajuns a fost martora unei scene cumplite. Soțul ei și băiețelul lor Artyom care avea un an și jumătate zăceau morți. Fețita cuplului, Sofia, în vârstă de patru ani, a fost transportată de urgență la spital, dar din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, scrie The sun.

Soția rusului era la avocat să depună actele de divorț
Roman Mikhailov s-a aruncat de la etajul 9 cu cei doi copii în brațe. Bărbatul n-a suportat ideea că soția sa vroia să divorțeze. Sursa foto: thesun.co.uk

Care este motivul pentru care rusul a recurs la acest gest extrem

Într-o scrisoare de adio care a fost descoperită de anchetatorii veniți la fața locului bărbatul o învinuiește pe soția sa pentru gestul extrem. „Vina îi aparține soției mele”, a scris rusul în scrisoare. Bărbatul lucra pentru Căile Ferate Ruse, iar mai multe persoane l-au descris ca fiind extrem de gelos.

Vecinii cuplului sunt șocați de cele petrecute și spun că familia părea una normală, fără a avea conflicte. „Păreau fericiți împreună. Erau atât de drăguți, nu păreau să aibă probleme”, a mărturisit un vecin, potrivit sursei citate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×