Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8, după ce a făcut un live pe Facebook. ”Vreau să îmi cer scuze față de mama mea”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
29/12/2019, 20:24
Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8, după ce a făcut un live pe Facebook. ”Vreau să îmi cer scuze față de mama mea”
Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8. Sursa foto: botosaninecenzurat.ro

Un tânăr de 25 de ani student în Constanța s-a sinucis în urmă cu scurt timp, dar nu înainte de a lăsa un mesaj pe Facebook prin care și-a anunțat gestul, dar și motivele pentru care a recurs la gestul extrem.

Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8

Imediat după ce și-a încheiat sesiunea live pe Facebook, tânărul s-a aruncat de la etajul 8 al blocului unde stătea cu chirie. Motivul sinuciderii a fost unul sentimental. Se pare că studentul se certase cu iubita lui și chiar ei i-a fost adresat acel mesaj video filmat cu câteva minute înainte de tragicul eveniment.

El și-a salutat prietenii și fosta iubită, despre care spune că l-a împins să facă lucrul acesta. Tânărul i-a cerut scuze mamei sale pentru gestul pe care urma să îl facă.

Ultimul mesaj! Îmi pare rău pentru ce am făcut

Gepostet von Eduard Iosifides am Sonntag, 29. Dezember 2019

”Vreau să îmi cer scuze față de mama mea”

„Vreau sa spun ca singura persoana care nu as vrea sa sufere din toata chestia asta este mama mea. Ea a incercat sa imi deschida ochii, sa imi spuna ca la ce ma gandesc este total gresit si ca nu e capat de lume.

Eu simt altfel lucrurile si le vad altfel. (…) Vreau sa imi cer scuze fata de mama mea, nu as fi crezut niciodata ca totul depinde de o alta persoana.

Intotdeauna m-am descurcat singur si cu ajutorul mamei mele, dar de data asta sunt terminat psihic. Relatia a fost una toxica pentru mine. (…) Imi pare nespus de rau pentru ce o sa fac”, a spus acesta.

Persoana care a sunat la 112 a fost chiar iubita acestuia și, conform unor surse din cadrul anchetei, citate de Mediafax, tânărul s-ar fi sinucis.

În momentul în care ambulanța a ajuns la fața locului, bărbatul se afla în stop cardiorespirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×