Tragedie în Ajunul Crăciunului. O tânără de 24 de ani a murit, cu doar câteva luni înainte de nuntă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
23/12/2019, 20:00
Tragedie în Ajunul Crăciunului. O tânără de 24 de ani a murit, cu doar câteva luni înainte de nuntă
O tânără de 24 de ani a murit cu doar câteva luni înainte de nuntă. Sursa foto: botosaninews.ro

O veste tragică a întristat comunitatea unei comune Botoșănene, înainte de Crăciun. O tânără în vârstă de doar 24 de ani a murit cu câteva luni înainte de nuntă! Alesese localul, orchestra care să-i cânte în cea mai fericită zi din viața ei, dar, acum, familia, prietenii și vecinii ei se pregătesc de înmormântare.

O tânără de 24 de ani a murit cu doar câteva luni înainte de nuntă

O chema Mădălina, avea 24 de ani și toată viața înainte. Avea un iubit, alături de care dorea să-și întemeieze o familie. Stabilise împreună cu acesta localul unde doreau să fie petrecerea de nuntă, ba vorbise și cu orchestra care urma să cânte la petrecere și își alesese și rochia de mireasă, dar o boală cumplită a răpit-o de pe fața pământului, în Ajunul Crăciunului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Fata, de loc din comuna Vorniceni, locuia împreună cu cel care urma să-i devină soț, în comuna Havârna. În copilărie a fost operată, fiindu-i extirpat un lob pulmonar, iar în ultimul timp a primit mult ajutor pentru a beneficia de tratament la Botoșani și Iași.

Mădălina își alesese localul pentru nuntă, dar și orchestra

Avea icter mecanic, depistat în urmă cu câteva zile, şi, potrivit botosaninews.ro, organismul fetei a cedat din cauza imunităţii slăbite. Tristul anunț a venit pe Facebook, acolo unde un apropiat i-a spus povestea.

„O veste groaznică zguduie comunitatea havârneană. MĂDĂLINA o fată tânără și frumoasă, din com.Vorniceni, a venit în com.Havârna alături de iubitul său. În plină tinerețe, avea idealuri și era fericită alături de iubitul ei.

Angajează orchestră, local de festivități pentru ca-n prima parte a anului 2020 să facă NUNTA. O boală cruntă și nemiloasă a răpit-o de lângă iubitul ei și frumoasa lor familie. Crunt destin la o vârstă așa de fragedă.

Suntem alături de familia îndoliată și ne exprimăm întreaga noastră compasiune pentru iubitul ei Cosmin, părinți, rude, vecini și prieteni. În loc de nuntă va fi înmormântare”, a scris Costache Muraru pe Facebook.

Închide ×