Răsplata primită de acest tânăr din Oradea, după ce a înapoiat cei 95.000 de euro din dulapul second-hand de pe OLX

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/11/2018, 13:20
Răsplata primită de acest tânăr din Oradea, după ce a înapoiat cei 95.000 de euro din dulapul second-hand de pe OLX
El este Samuel Stănici, cel care a găsit suma de 95.000 de euro într-un dulap second-hand

Un tânăr din Timiș a fost norocosul care a găsit suma de 95.000 de euro într-un dulap second-hand. Acesta a vrut să-și mobileze locuința, astfel că a decis să apeleze la cumpărarea mobilei de pe un site care îi oferea această posibilitate la un preț mai mic.

Bărbatul nu s-ar fi gândit vreodată că la pachet cu dulapul dorit va veni și suma uriașă de 95.000 de euro. Care este poveste din spatele mobilei pline cu bani?

Un tânăr din Timiș a cumpărat un dulap și s-a trezit și cu 95.000 de euro

Bărbatul a fost uimit să descopere în dulapul pe care l-a cumpărat second-hand suma uriașă. Acesta a decis să fie corect și să-l anunțe pe vânzătorul mobilei de cei 95.000 de euro găsiți. Banii au fost înapoiați celui care l-a pus la vânzare.

Samuel Stănici în fața mobilei în care a găsit cei 95.000 de euro
Samuel Stănici în fața mobilei în care a găsit cei 95.000 de euro

Bărbatul a primit recompensa de 10% din cei 95.000 de euro pentru că a semnalat suma din comodă. Se pare că banii din dulap erau puși de tatăl vânzătorului, care decedase înainte să mai poată anunța familia de bani.

Dulapul cu surprize

Samuel Stănici este cel care a ales să fie corect și să înapoieze suma care nu-i aparținea. Acesta este de loc din Timișoara și este tată a patru copilași. Bărbatul știe ce înseamnă viața grea, și a fost crescut cu frică lui Dumnezeu, într-o familie cu 12 copii. Samuel a căutat pe internet un dulap pentru locuința în care stă la moment, în satul Bichigi. Cel care i-a vândut comoda este un alt bărbat din Arad, care nu știa de posibilitatea existenței sumei. Se pare că banii au fost descoperiți de unul din copiii lui Samuel, în timp ce se juca. Cei 95.000 de euro se aflau într-o cutie de metal, greu de văzut în interiorul comodei.

„A fost un şoc mare. Când am văzut prima dată situaţia, nu ştiam ce se întâmplă. Prima dată am crezut că nu e real. După 10 minute mă întrebam dacă e realitate ce se întâmplă. Nu a fost uşor. Adevărul e că nu m-am bucurat, a fost un stres, pentru că nu ştiam ce e cu banii. Toată noaptea nu am dormit. Nicio clipă nu m-am gândit că sunt banii mei. Aveam impresia că toate maşinile se opresc la mine la poartă. Bine că am avut soţia şi am mai povestit cu ea. A fost foarte greu. Aveam impresia că m-a pus cineva la probă, că vine o mafie la mine. Nu mai ştiam cum să o scot la capăt“, a declarat tânărul din Timiș, după ce a înapoiat suma găsită în dulap.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×