Un suspect de infectare cu coronavirus a fugit de la Spitalul Matei Balș. Poliția este pe urmele fugarilor

Adrian Ilie   
în Stiri de ultima ora
18/03/2020, 11:50
Un suspect de infectare cu coronavirus a fugit de la Spitalul Matei Balș. Poliția este pe urmele fugarilor
Institutul Matei Balș din București (Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Poliția Capitalei caută un bărbat care era suspectat de infecție cu coronavirus, dar a fugit din Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș.

Bărbatul încă nu  fusese testat

”Poliția Capitalei a fost sesizată în aceasta dimineața de reprezentanții unei unități medicale din București despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infecția cu noul tip de coronavirus a plecat din spital. În speță au fost demarate verificări pentru identificarea bărbatului și pentru luarea măsurilor care se impun”, informează Centrul de Comunicare Strategică.

Bărbatul încă nu fusese testat, fiind doar suspectat că ar avea COVID-19.

Facem precizarea că bărbatul nu este confirmat ca fiind infectat cu noul tip de coronavirus, ci doar suspect de contractarea acestui virus”, precizează sursa citată.

Până acum numărul dosarelor penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor a ajuns la 41 după ce  Inspectoratul de Jandarmi Județean Argeș a întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele a trei bărbați, întrucât aceștia nu au respectat măsurile de carantină. Totodată, celor trei bărbați le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×