Un stomatolog brazilian îi ajută pe cei sărmani să își facă dinții. Galerie foto cu oamenii cărora le-a schimbat aspectul fizic

Dan Suta   
în Stiri mondene
06/11/2019, 11:16
Un stomatolog brazilian îi ajută pe cei sărmani să își facă dinții. Galerie foto cu oamenii cărora le-a schimbat aspectul fizic GALERIE FOTO
Un stomatolog brazilian a schimbat viețile celor sărmani. Sursa foto: boredpanda.com

Dantura este foarte importantă atât pentru sănătate cât și pentru aspectul fizic. Un stomatolog din Brazilia știe foarte bine asta, iar în anul 2016 a făcut un lucru pentru care merită lăudat: a schimbat viețile unor oameni.

Un stomatolog brazilian a devenit erou pentru sute de sărmani din mai multe țări

O dantură imperfectă poate cauza mari probleme oamenilor, începând de la o lipsă a autostimei până la excluziunea socială. Bărbatul de 38 de ani a vrut să îi ajute pe cei sărmani, care nu își permiteau să ajungă la dentist înființând o fundație care a ajuns cunoscută în toată lumea. Impactul campaniei sale a ajuns în mai multe locuri din lume, din Brazilia până în Kenya, Mozambic și alte țări unde rata sărăciei este orbitoare.

Organizația non-guvernamentală condusă de Felipe Rossi se numește „Pentru un zâmbet” (Por1sorriso). Proiectul brazilianul este unul extrem de ambițios, iar pe platforma sa online a publicat mai multe imagini cu oamenii înainte și după intervențiile stomatologice: efectiv, fețele lor s-au schimbat, iar odată cu noua dantură, aceștia au devenit mai fericiți căci și-au recăpătat încrederea în sine.

Rossi susține că multe costuri sunt greu de suportat de săraci

Rossi a ajuns la concluzia că multe persoane nu își permit să își facă dinții, mai ales că pe parcursul operațiilor pot interveni anumite costuri pe care nu toată lumea și le permite. Stomatologul brazilian este considerat un adevărat erou, iar cei care au fost ajutați de el îi vor fi recunoscători toată viața, conform boredpanda.com.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×