Un șofer din Timișoara a leșinat la volan de beat ce era. Cine era bărbatul oprit de polițiști

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 15:07
Un șofer din Timișoara a leșinat la volan de beat ce era. Cine era bărbatul oprit de polițiști GALERIE FOTO
Monica Lupsa a adormit la volan, mort de beat

Probleme grave pentru Monica Lupșa la Timișoara, după ce a adormit la volan, mort de beat! Polițiștii de la Brigada Rutieră Timișoara au fost sunați de mai mulți șoferi care au spus că pe o stradă intens circulată un șofer a adormit la volan! Acesta a rămas la semafor și nu mai pleacă de pe loc, iar oamenii care au coborât din mașină și s-au dus să vadă despre ce este vorba spun că șoferul ar fi beat.

Monica Lupșa a adormit la volan, chiar la semafor

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au văzut pe șofer leșinat la volanul mașinii sale. Mașina se pare că era în viteză, dar șoferul leșinase cu piciorul pe frână. Pericolul era unul foarte mare de accident, așa că polițiștii au tras mașina lor în fața autoturismului respectiv, apoi au spart geamul mașinii, pentru a opri motorul și a-l trezi pe șofer.

Conducătorul auto era vizibil beat, dar se pricepea să cânte! Era nimeni altul decât cunoscutul manelist Monica Lupșa, în vârstă de 41 de ani! Oamenii legii l-au condus la secție, unde i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Monica Lupsa beat
Manelistul Monica Lupsa s-a ales cu dosar penal, dupa ce a sofat beat

Manelistul a adormit cu mașina în viteză, dar cu piciorul pe frână

„Polițiștii au fost sesizați că pe strada Marginii din Municipiul Timișoara un autoturism nu se punea în mișcare la culoarea verde a semaforului. Ajunși la fața locului au constatat că este vorba despre un bărbat de 41 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au procedat la conducerea acestuia la spital pentru prelevarea de probe biologice. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Alt șofer amețit de alcool, la volan

Cu o zi în urmă, un alt șofer mort de beat a fost tras pe dreapta de polițiștii gălățeni! Un bărbat de 35 de ani este cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, dar şi pentru refuzul prelevării de mostre biologice, după ce oamenii legii au constatat că acesta avea o alcoolemie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat de 35 de ani, din municipiul Galaţi şi, întrucât acesta emana halenă alcoolică, l-au testat cu aparatul etilotest, valoarea înregistrată fiind de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. În continuare, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea stabilirii alcoolemiei, însă aici a refuzat prelevarea de mostre biologice”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×