Un senator UDMR, prins cu viteză de Poliția Rutieră, a mințit că ar fi avut coronavirus!

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
19/03/2020, 00:33
Un senator UDMR, prins cu viteză de Poliția Rutieră, a mințit că ar fi avut coronavirus!
Senatorul UDMR Tanczos Barna, prins cu viteză de Poliția Rutieră, a mințit că ar fi avut coronavirus *foto: facebook

Senatorul UDMR Tanczos Barna a fost prins de polițiști în timp ce circula cu viteză în localitatea Olteni din Covasna. El a fost abordat de mai mulți oameni ai legii, aflați în echipament de protecție împotriva covid-19. Pentru a scăpa basma curată, parlamentarul i-a mințit pe polițiști că are coronavirus și că vrea să meargă la București la spital.

Un senator UDMR a păcălit polițiștii că ar fi avut coronavirus

Potrivit celor de la stiripesurse, incidentul s-ar fi petrecut sâmbătă, atunci când un echipaj de poliție rutieră, aflat în timpul serviciului pe Dn 12, au oprit pentru control un autoturism Audi care depășise viteza legală pe acel sector de drum.

Șoferul a deschis geamul și le-a declarat oamenilor legii că se grăbește să ajungă la București. El fusese chemat în Capitală pentru că a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Agentul de poliție a păstrat o distanță de aproximativ 2 metri față de autoturism. Agentul era echipat cu mască și mănuși, iar după momentul luării măsurilor legale, ambii agenții s-au dezinfectat și și-au schimbat echipamentul de protecție.

Tanczos Barna a fost verificat și nu fusese testat cu Covid-19 la momentul respectiv

După acest caz, polițiștii au anunțat medicul unității. Acesta a luat legătură cu DSP-ul și, în urma verificărilor efectuate de aceștia, s-a constatat că Tanczos Barna nu a fost testat pentru Covid-19.

Barna este senator de Harghita și a afirmat ca a fost la un eveniment împreună cu senatorul de Constanța, Vergil Chițac, primul parlamentar român depistat pozitiv.

Fost amiral și rector al Academiei Navale, Chițac a reușit să bage carantină întregul PNL pentru faptul că nu a stat în autoizolare decât după ce simptomele sale s-au înrăutățit.

Deocamdată, senatorul a reușit să își mai îmbolnăvească încă doi colegi din parlament. Este vorba de liberalii Lucian Heiuș și Mircea Banias.

Rămâne de văzut dacă și senatorul UDMR care a păcălit Poliția Rutieră are coronavirus sau nu, dat fiind faptul că virusul ar putea să se afle în continuare în perioada de incubație.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×