Un polițist voia să amendeze un pescar care încălca izolarea. Ce a văzut când s-a apropiat de el

Dan Suta   
în Stiri mondene
12/05/2020, 08:46
Un polițist voia să amendeze un pescar care încălca izolarea. Ce a văzut când s-a apropiat de el
Un fals pescar i-a alertat pe polițiștii din nordul Franței. Sursa foto: Twitter

Un polițist francez s-a confruntat cu o situație nemaivăzută în viața lui, iar la final nu a făcut altceva decât să se amuze!

Un polițist a dat peste un fals pescar pe o plajă din Franța. Troll-ul, la ordinea zilei în Hexagon

Alarmat de prezența unui pescar pe plajă, un polițist a ajuns acolo alături de colegii săi pentru a-i aminti că nu are voie să facă altceva decât să stea în casă pentru că în Franța starea de urgență s-a prelungit până pe 14 iulie.

Pe o plajă din localitatea Cabourg, nordul Hexagonului, un polițist a chemat întăriri după ce a văzut un pescar care se aventurase prea mult pe plajă, încălcând carantina.

Când s-a apropiat a avut parte de farsa vieții sale: pescarul era, de fapt, un manechin din plastic!

„Pentru a-i păcăli pe polițiști, un tip pune sperietoare de păsări pe plajele închise și va primi o amendă de nu se va vedea”, a scris un internaut după ce imaginile respective s-au difuzat pe Twitter.

Recent, forțele de ordine au găsit o păpușă gonflabilă

Pentru ca imaginea să fie cât mai credibilă cu putință, cel căruia i-a venit ideea a pus lângă manechin o undiță mare, destul de vizibilă și din depărtare, cutii de bere și inclusiv un scaun.

De la depărtare, pe orice polițist l-ar alerta o astfel de imagine, căci să vezi oameni atât de relaxați la pescuit, pe marginea apei, e ceva rar, mai ales în Franța unde regulile sunt foarte stricte.

Nu este prima oară când polițiștii francezi sunt trollați. Săptămâna trecută, aceștia au dat peste o femeie care stătea întinsă pe plajă într-o altă localitate a țării. Când s-au apropiat, au văzut că era o păpușă gonflabilă.

Poliția a știut cum să se scoată în urma acestei descoperiri: „În timp ce supravegheau plajele, forțele de ordine au reușit să salveze o păpușă abandonată de stăpânul ei”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×