Imaginea care face înconjurul lumii. O pisică și-a dus puiul bolnav la spital, iar medicii au plâns de emoție

Dan Suta   
în Stiri mondene
03/05/2020, 15:49
Imaginea care face înconjurul lumii. O pisică și-a dus puiul bolnav la spital, iar medicii au plâns de emoție
O pisică din Turcia și-a dus puiul bolnav la spital. Sursa foto: Twitter Merve Ozcan

Imaginea cu o pisică din Turcia ducându-și puiul bolnav la spital face înconjurul lumii, iar povestea din spatele pozelor viralizate pe Twitter în este de-a dreptul emoționantă.

O pisică din Turcia și-a dus puiul bolnav la spital, ca un om mare

O pisică a străzii din Istanbul s-a preocupat foarte tare de starea de sănătate a puiuțului ei. Bolnav, acesta avea vreme de câteva zile un singur tratament: dragostea mamei sale.

Felina nu mai știa ce să facă, așa că și-a luat puiul în gură și l-a cărat până la cel mai apropiat spital dând dovadă nu doar de o inteligență surprinzătoare, ci și de un suflet uriaș!

Utilizatoarea Twitter Merve Ozcan, cea care a publicat fotografiile și povestea acestei pisici susține că așa ceva nu a mai văzut în viața ei, iar asta ne demonstrează încă o dată că animalele sunt mai bune și mai deștepte decât ne place nouă să credem.

Imaginile de pe Twitter au strâns peste 87.000 de aprecieri

Puiul pisicii a fost îngrijit imediat de doctori, iar mămica ei a primit lapte de la asistente pentru că îi era foame și mieuna foarte tare, fiind și vizibil slăbită.

Pisica mamă a așteptat cu multă răbdare până când puiul ei a fost investigat de medici, ca și un adult care așteaptă cu înfrigurare și speranță ca pruncul său să iasă cu bine din salonul de spital.

Puiuțul a primit niște îngrijiri minime, iar apoi medicii au contactat un veterinar, căci spitalul unde ajunsese felina nu era unul pentru animale.

Imaginile postate de turcoaică au strâns peste 87.000 de aprecieri pe Twitter și, este, de departe, una din cele mai emoționante povești pe care le-am descoperit în ultimele zile, o poveste pe cât se poate de incredibilă, pe atât de reală care ne dă o lecție de viață tuturor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×