O pisică a străzii a intrat cu o femeie într-un supermarket, iar ce a urmat dovedește cât de deștepte sunt micile feline – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/05/2020, 20:28
O pisică a străzii a intrat cu o femeie într-un supermarket, iar ce a urmat dovedește cât de deștepte sunt micile feline – Video
O pisică din Mexic a cucerit internetul cu inteligența ei. Sursa foto: Instagram

O pisică a străzii a devenit vedetă pe Instagram datorită inteligenței sale. O femeie a adoptat-o după ce a văzut cât de descurcăreață e, dorind să îi asigure un trai mai bun.

O pisică a străzii poate să îi arate stăpânei mâncarea ei preferată la supermarket

Conejo, el gato are peste 12.000 de urmăritori pe Instagram și este cea mai celebră felină din Mexic.

Tania Lizbeth Santos Coy Tovar, profesoară la un liceu din Piedras Negras, o localitate din Mexic, a filmat recent întâlnirea de care a avut parte cu o pisică albă, fără stăpân, care dădea târcoale unui magazin.

Fără rușine, extrem de prietenoasă, pisica a însoțit-o pe profesoară în supermarket și s-a oprit taman la raionul cu mâncare pentru animale, semn că e obișnuită să intre cu oamenii în alimentară pentru a le cere, într-un mod subtil, să îi cumpere un pliculeț cu carne pentru pisici.

„Ne-a dat o adevărată lecție de respect, iubire și empatie”

Femeia și-a dat seama că pisica este extrem de inteligentă căci i-a prezentat mai multe tipuri de conserve la plic, însă felina nu s-a conformat cu orice și i-a indicat care este produsul ei preferat, întinzând o lăbuță pe raftul cu pricina.

Felul în care a cerut mâncare a cucerit-o pe femeie, iar în cele din urmă aceasta a adoptat-o și a făcut-o cunoscută în toată lumea, creându-i o pagină de Instagram.

Pisica a fost botezată „Conejo” (iepure, în limba română), iar stăpâna care are grijă acum de ea spune că atunci când a luat-o acasă și a dus-o la veterinar a descoperit că avea mai multe răni cauzate probabil de persoane care se ocupă cu maltratarea animalelor de pe stradă.

Felina, care la început era destul de tristă și timidă, în primele sale ore în noua casă, a fost vindecată de veterinar, iar acum are o viață normală și este cea mai răsfățată pisică din lume.

„Înainte să ajungă la noi acasă nu obișnuiam să ținem animale, dar Conejo ne-a dat o adevărată lecție de respect, iubire și empatie pe care trebuie să o învățăm cu toții”, spune emoționată Tania.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×