Un nou tip de servicii a explodat în Scoția. Aceste tinere îți curăță casa în lenjerie intimă. Tariful este negociat în funcție de gradul de nuditate

Ana Chivu   
în Stiri mondene
12/04/2019, 16:53
Un nou tip de servicii a explodat în Scoția. Aceste tinere îți curăță casa în lenjerie intimă. Tariful este negociat în funcție de gradul de nuditate GALERIE FOTO
Scoția oferă servicii de neimaginat! Femei în lenjerie intimă vin să ofere servicii de curățenie

Servicii surpriză de curățenie în Scoția! Câteva tinere vin la domiciliul clientului, îmbrăcate în lenjerie cât mai sexy și prestează servicii de…curățenie, potrivit Lad Bible. Se pare că fetele s-au gândit că visele unor bărbați pot fi îndeplinite și altfel, așa că și-au făcut o echipă frumoasă, și-au luat vestimentațiile curajoase și s-au pus pe șters și aranjat. Victoria Murphy este cea căreia i-a venit ideea fantastică ce a fost cu drag îmbrățișată de bărbați.

Scoția are un nou tip de servicii! Femei în lenjerie intimă care îți curăță casa

Victoria Murphy are 25 de ani și i-a venit ideea strălucită de a face curățenie în casele oamenilor, dar într-un mod inedit. Aceasta a speificat că și-a ales bine echipa de 15 fete cu care merge în casele oamenilor. „Nu vreau să pun oamenii pe care i-am angajat într-o situație pe care eu n-am mai experimentat-o înainte”, a susținut aceasta.

Se pare că, pentru o oră de curățenie, serviciile fetelor în lenjerie sunt plătite cu 55-75 de lire, în funcție de cât de mult renunță la haine. Afacerea poartă și un nume, anume Glimmer. „Știam că vreau să fac ceva ce va fi amuzantși riscant, dar nu extrem”, a mai povestit Victoria. „Noi nu suntem servicii de escortă. Noi oferim ceva amuzant și puțin flirt”, a mai specificat Victoria.

 Scoția aduce noi servicii, femei care oferă servicii de curățenie în lenjerie intimă!
Scoția aduce noi servicii, femei care oferă servicii de curățenie în lenjerie intimă!

Servicii inedite în Scoția

Un serviciu în lenjerie intimă începe de la 55 de lire pe oră, fără lenjerie costă 65 de lire/oră. Cel mai scump pachet, care include serviciu curățenie toples costă 75 de lire pe o oră. „Niciuna dintre fetele care lucrează pentru mine nu au avut niciodată parte de o situație care să le facă să se simtă incomod.

Clientul decide opțiunea pe care o preferă, iar eu aleg fata în funcție de alegerea sa”, a mai povestit Victoria despre stilul unic de a oferi servicii de curățenie. „Clienții sunt diverși, cu toate că eu credeam că vom oferi serviciile de curățenie bărbaților peste 40 de ani. Am avut oameni la 30 de ani sau la 80 de ani care ne-au chemat. Mulți dintre ei locuiau singuri.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×