Un nou caz revoltător de violență de gen. Un bărbat de 57 de ani din Constanța și-a bătut soția până a decedat, iar apoi și-a anunțat fiul că mama lui nu mai e

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
12/12/2019, 20:53
Un nou caz revoltător de violență de gen. Un bărbat de 57 de ani din Constanța și-a bătut soția până a decedat, iar apoi și-a anunțat fiul că mama lui nu mai e
Un nou caz de violență de gen în țara noastră. Sursa foto: cotidianul.ro

Un nou caz revoltător de crimă de gen a fost semnalat în România. Violența de gen, ignorată în mare parte de autorități, produce zi de zi femei traumatizate, bătute, tâlhărite, violate sau ucise, cum este și cazul pe care presa constănțeană îl semnalează astăzi.

Un nou caz de violență de gen în țara noastră

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna Oltina, județul Constanța, și-a bătut aseară soția până a omorât-o.

Bărbatul a folosit un obiect din lemn după ce se certase cu femeia, iar azi dimineață și-a dat seama că aceasta nu mai e în viață. Culmea cinismului, bărbatul și-a sunat fiul și i-a spus că mama lui a murit.

Băiatul criminalului a alertat autoritățile

Băiatul criminalului a aflat ce s-a întâmplat după ce a ajuns la fața locului. Fiul femeii ucise a sunat la 112 și l-a denunțat pe propriul său tată pentru odioasa crimă pe care a comis-o.

Un echipaj SMURD s-a deplasat imediat după apel la fața locului, când era deja prea târziu. Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral, un hematom în regiunea parietală stângă și nu mai prezenta niciun semn vital, scrie ctnews.ro.

Poliția a început o anchetă pentru a stabili cu detaliu împrejurările în care a avut loc nenorocirea. În cazul bărbatului de 57 de ani a fost deschis un dosar penal.

Potrivit legii, acesta riscă ani grei de pușcărie, însă nu se știe exact dacă sentința va fi dată pentru crimă cu premeditare ori ucidere din culpă, având în vedere că el susține că și-a dat seama că soția lui a murit abia a doua zi dimineață.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la IML pentru efectuarea necropsiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×