O dublă crimă a îngrozit o localitate din Satu Mare! Criminalii au fost prinși în numai trei ore

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 09:07
O dublă crimă a îngrozit o localitate din Satu Mare! Criminalii au fost prinși în numai trei ore
O dublă crimă a îngrozit o localitate din Satu Mare. Sursa foto: portalsm.ro

O dublă crimă a îngrozit comunitatea dintr-o localitate sătmăreană. Două femei au fost găsite moarte într-o casă, pline de răni, într-o baltă de sânge. Anchetatorii au stabilit că acestea au fost bătute până și-au dat sufletul.

O dublă crimă a îngrozit o localitate din Satu Mare

Un cumnat de-al uneia dintre femei a fost cel care a făcut descoperirea macabră. Pus pe gânduri de faptul că femeia din comuna Bârsău nu răspundea la telefon, bărbatul a mers la domiciliul acesteia și a bătut la ușă, dar nimeni nu a răspuns, iar ușa a constatat că era închisă.

Bărbatul s-a uitat pe fereastră și imediat a sunat la 112. A văzut-o pe cumnata sa, dar și pe o vecină, întinse pe jos.
Cele două femei de 53 și 65 de ani erau vecine și se vizitau destul de des, deoarece își beau cafeaua împreună. Tot împreună erau și când niște comercianți din Ungaria au bătut la ușa lor.

Comercianți transformați imediat în criminali cu sânge rece

Comerianții din Ungaria veniți în Satu Mare au bătut la uşa casei sub pretextul că vor să le vândă femeilor nişte pături. Au văzut locul în care sunt ţinuţi banii, iar în acel moment le-au atacat pe femei. Le-au bătut până când le-au lăsat fără suflare, iar mai apoi au închis uşa casei cu cheia și s-au făcut nevăzuți.

Criminalii s-au bucurat de banii furați timp de trei ore, până când au fost prinși de oamenii legii. Unul dintre vecinii victimelor a văzut maşina atacatorilor și a reţinut numărul de înmatriculare, apoi le-a spus totul polițiștilor, care astfel i-au prins într-un timp foarte scurt pe făptași.

Criminalii au fost reţinuti pentru 24 de ore și urmează să fie duşi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, sub acuzația de omor deosebit de grav și tâlhărie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×