Condamnați la închisoare pe viață după ce au ucis o mamă în fața fetiței de 11 luni. Criminalii sunt români

Cristiana Astefanoaiei    Alex Năstase   
în Stiri mondene
04/10/2019, 12:56
Condamnați la închisoare pe viață după ce au ucis o mamă în fața fetiței de 11 luni. Criminalii sunt români GALERIE FOTO
Cei doi bărbați au ucis-o pe soția verișorului. Sursa foto - facebook

Condamnați la închisoare pe viață după ce au ucis o mamă în fața pruncului de 11 luni. Este cazul a doi români, Paul Andrei Todirașcu (18 ani) și Florin Buzilă (19 ani). Tinerii și-au omorât verișoara, pe Alina Elena Biță, pe 9 octombrie 2017, chiar în casa acesteia din localitatea Cerda, Italia. Cei doi vor rămâne acum pentru tot restul zilelor în spatele gratiilor, conform deciziei judecătorilor de la Tribunalul din Termini Imerese (Sicilia).

Condamnați la închisoare pe viață după ce au ucis o mamă în fața pruncului de 11 luni

Mai exact, bărbații erau verișorii soțului femeii. Aceștia au mers ziua tragediei în vizită la Alina. Scopul lor era unul clar – voiau să fure banii pe care aceasta îi avea în casă. Tânăra mamă era împreună cu fetița ei de numai 11 luni, în timp ce soțul se afla la muncă, pe câmp. Întâmplarea a făcut ca Alina să-l surprindă pe unul dintre ei în timp ce căuta banii în dormitorul locuinței. Femeia a înțeles imediat ce se petrece.

A început o ceartă serioasă în urma căreia femeia a fost sugrumată în fața fetiței care plângea în pătuț. De altfel, Todirașcu a recunoscut că a sugrumat-o pe fată. În plus, sub unghiile victimei s-au descoperit urme de ADN aparținându-i acestuia. „Eu am ucis-o pe Alina. M-am aruncat peste ea, strângându-i gâtul cu toată puterea mea”, a spus Todirașcu. Florin Buzilă a ținut-o pe Alina în timp ce celălat o sugruma.

Condamnați la închisoare pe viață după ce au ucis o mamă în fața pruncului de 11 luni. Criminali
Carabinierii i-au prins repede pe criminali. sursa foto – facebook

Criminalii sunt români

Când și-au dus la capăt planul, au fugit cu puținii bani pe care i-au găsit în casă și câteva bijuterii ale victimei. Vecinii au fost alertați de plânsul continuu al fetiței și au bătut la ușa româncei. Fără să primească vreun răspuns, oamenii s-au panicat și l-au sunat pe soțul femeii. Mai mult de atât, vecinii au alertat și carabinierii. Bărbatul a fost primul care a ajuns acasă și a descoperit trupul Alinei care zăcea moartă, cu fața la pământ.

Poliția a sosit la câteva minute și a început cercetările. Nu a durat prea mult până când anchetatorii au înțeles ce s-a întâmplat. Cei doi au fost prinși destul de repede și în arest aveau să recunoască fapta comisă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×