Un model olandez de top a murit la doar 20 de ani! Ce a pățit în timp ce se afla în vacanță

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 15:36
Un model olandez de top a murit la doar 20 de ani! Ce a pățit în timp ce se afla în vacanță GALERIE FOTO
Un model olandez de top a murit la doar 20 de ani!

Lotte van der Zee, un model olandez de top, a murit la doar 20 de ani, în timp ce se afla în vacanță. În ziua tragediei, tânăra se afla la schi, în Alpii Austrieci, acolo unde intenționa să își sărbătorească ziua de naștere, pe 21 februarie.

Lotte van der Zee, un model olandez de top a murit la doar 20 de ani

Cu o zi înainte, 20 februarie, ea a suferit un infarct, iar împlinirea vârstei de 20 de ani a găsit-o pe un pat de spital din Munchen, în comă profundă. Miercuri, reprezentanții spitalului au anunțat decesul lui Lotte van der Zee, în urma unor complicații.

Fata a câștigat, în septembrie 2017, titlul de Miss Adolescență Olanda și câteva luni mai târziu a pus mâna și pe titlul Miss Univers Adolescență. Potrivit dailymail.co.uk, părinții au povestit unui ziar local modul în care fata lor ieșise împreună cu prietenii cu o noapte înainte și se întorsese acasă ”veselă și fără să se plângă de dureri”.

Un model olandez de top a murit la doar 20 de ani! Ce a pățit în timp ce se afla în vacanță
În ziua tragediei, tânăra se afla la schi, în Alpii Austrieci, acolo unde intenționa să își sărbătorească ziua de naștere

Cu o seară înainte de tragedie, tânăra era veselă și petrecea fără nicio grijă alături de prietenii săi

Aceștia au spus și toate acțiunile tinerei din ziua nefastă. Conform spuselor lor, fata nu ieșise la prânz, lucru care le-a dat de bănuit, așa că au mers să o verifice și au găsit-o în patul ei. După ce a fost resuscitată de mama ei, tânăra Van der Zee a fost dusă într-un spital din apropiere.

Un model olandez de top a murit la doar 20 de ani! Ce a pățit în timp ce se afla în vacanță
Fata a câștigat, în septembrie 2017, titlul de Miss Adolescență Olanda și câteva luni mai târziu a pus mâna și pe titlul Miss Univers Adolescență

Ulterior, a fost transferată la o unitate spitalicească din Munchen, Germania. Nu se știe încă ce a provocat atacul de cord, dar familia a spus că va continua să caute amănunte până când vor pleca de pe acest pământ.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×