Un milionar i-a schimbat destinul un băiat sărac, care își făcea temele pe stradă. Gestul care a ajuns în toată lumea

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/06/2019, 09:33
Un milionar i-a schimbat destinul un băiat sărac, care își făcea temele pe stradă. Gestul care a ajuns în toată lumea
Victor, un copil care își făcea temele pe stradă, într-un oraș din Peru. Sursa foto: Youtube

Există oameni buni pe planetă, iar unul dintre aceștia este un milionar din Bahrein. Povestea lui Victor, un copil din Peru care a fost filmat când își făcea temele la lumina becurilor de pe stradă, căci acasă nu avea electricitate, a emoționat o lume întreabă. Clipul cu sărmanul micuț a sensibilizat lumea, iar un milionar a fost atât de impresionat încât l-a căutat pentru a-i schimba viața în bine.

Povestea lui Victor a sensibilizat un milionar din Bahrein

Víctor Martín Angulo Córdova din Moche, Peru, este un băiețel de doar 11 ani cu care soarta nu a fost foarte blândă. S-a născut într-o familie la limita subzistenței, iar acasă la el nu avea curent electric. Marea lui ambiție a fost să ia note bune la școală pentru că acesta a înțeles de mic că doar dacă învață poate să își schimbe viața.

Jacob Mubarak, un milionar din Bahrein în vârstă de 31 de ani a fost sensibilizat de povestea lui Victor, al cărui scop este să ajungă polițist pentru a-i pedepsi pe infractori.

Milionarul Mubarak, alături de Victor. Sursa foto: Instagram

Mubarak a reconstruit casa în care trăia băiețelul și a renovat școala unde învăța

Milionarului nu i-a venit să creadă cum poate un copil sărac să stea pe jos, lângă un stâlp de iluminat, ca să își facă temele. Bărbatul spunea, în urma vizionării videoclipului viral, că el dacă era în situația lui Victor nu ar fi fost atât de ambițios și determinat să învețe.

După ce l-a cunoscut pe Victor, Mubarak a postat imagini cu acesta pe contul său de Instagram reconstituind scena în care acesta stătea pe jos și își făcea temele. I-a reconstruit în totalitate casa în care locuia și i-a oferit constant 2.000 de dolari băiețelului pentru studii. Milionarul a hotărât apoi să renoveze din banii lui școala în care Victor și colegii lui învață și a dotat-o cu lucrurile care îi lipseau.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×