Un medic englez a povestit cum s-a vindecat de temutul coronavirus. „E ca o gripa foarte rea. Am trecut peste cu paracetamol”

Un medic englez a povestit cum s-a vindecat de temutul coronavirus. „E ca o gripa foarte rea. Am trecut peste cu paracetamol”
Clare Gerada s-a vindecat de coronavirus

Doctoriţa Clare Gerada a povestit la BBC cum a fost infectată cu coronavirus şi cum a învins virusul ucigaş. Simptomele s-au manifestat la medic exact cum aceasta ştia de la pacienţii pe care i-a tratat de COVID-19.

Cum s-a vindecat un medic englez de coronavirus

Clare Gerada, medic britanic, a povestit lumii întregi cum a reuşit să se vindece de boala care a băgat în sperieţi întreg mapamondul. Femeia a povestit la BBC cum a reuşit să treacă peste grelele momente cauzate de infecţia cu coronavirus.

Medicul a trăit exact ce îi povesteau pacienţii pe care i-a tratat de coronavirus. Clare Gerada a descris boala cauzată de coronavirus ca fiind o gripă foarte, foarte rea.

Care sunt simptomele coronavirusului

Aveam gatul incredibil de uscat, tuseam sec si aveam febra foarte, foarte mare.

Dar, ca sa fim realisti, ca boala, este doar o gripa foarte, foarte rea. Altfel n-as putea-o descrie”, a povestit Clare Gerada.

Medicul a mai spus că infecţia cu coronavirus este mai rea decât orice gripă, dar că a ştiut că o va învinge pentru că în ciuda vârstei mai înaintate nu suferă de alte afecţiuni de sănătate.

„Am avut gripa, iar boala asta e mai rea. Si am 60 de ani, nu sunt un om tocmai tanar. Dar nu am alte probleme majore de sanatate. Asa ca am stiut ca ii voi supravietui”, a mai povistit femeia medic.

Clare Gerada a povestit că s-a vindecat cu paracetamol şi somn, mult somn. „Stiam ce am. Am trecut peste cu paracetamol. De fapt, in cea mai mare parte a timpului am dormit. Altceva nu prea poti face (cand ai Covid-19 – n.red.).

Nu imi amintesc sa mai fi dormit vreodata atat de mult. Timp de 4 zile n-am putut face altceva„, a mai spus Clare Gerada la BBC. Ea a anunţat pentru prima dată vestea că şi-a revenit după problemele cauzate de coronavirus pe pagina personală de Twitter.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×