Un hotel din China folosit pentru a ține în carantină persoanele suspecte de coronavirus s-a prăbușit! Video

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri de ultima ora
07/03/2020, 17:40
Un hotel din China folosit pentru a ține în carantină persoanele suspecte de coronavirus s-a prăbușit! Video
Un hotel din China folosit pentru a ține în carantină persoanele suspecte de coronavirus s-a prăbușit *foto: captură youtube

Tragedie în China, acolo unde un hotel din orașul Quanzhou s-a prăbușit. În respectivul hotel au fost prinse sub dărâmături aproximativ 70 de persoane, iar din informațiile oferite de presa chineză, se pare că hotelul era folosit pentru a izola în carantină persoanele infectate cu coronavirus.

Un hotel din China în care erau cazați pacienții suspecți de coronavirus s-a prăbuțit

Informația că hotelul prăbușit era folosit drept carantină în contextul epidemiei de coronavirus a fost oferită de  de ziarul oficial chinez People’s Daily.

Clădirea s-a prăbușit în cursul serii de sâmbătă, în jurul orei locale 19.30, iar până la ora 21.00 cel puțin 23 de persoane au fost scoase de sub dărâmături, a precizat guvernul local.

Până acum nu a fost furnizat motivul pentru care clădirea s-a prăbușit.

Epidemia de coronavirus a ajuns în 80 de țări, după ce a pornit chiar în China. Mai exact în provincial Hubei. Până acum au fost infestate peste 100.000 de persoane, din care peste 80.000 în statul asiatic.

De asemenea, la nivel global s-au înregistrat 3.500 de victime din cauza acestei pandemii, iar mai bine de 3.000 dintre ele vin din China.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×